Udrea, şi ea în Costa Rica: "Vă spun, laşilor, umblu pe unde vreau eu!"

La fel ca prietena sa Alina Bica, Elena Udrea se află şi ea în Costa Rica, ţară care nu are acord de extrădare cu România.
Elena Udrea
Elena Udrea (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Nu doar fosta şefă DIICOT Alina Bica este în Costa Rica, ci mai nou, şi prietena sa Elena Udrea, fost ministru PD implicată în mai multe dosare răsunătoare. Potrivit Rise Project, Udrea a aterizat pe aeroportul internaţional San José în urmă cu o săptămână, pe 7 februarie 2018.

Informaţia vine în contextul în care, pe 9 februarie, la o zi după ce Udrea lipsise de la un termen al procesului în care este acuzată de finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009, avocatul acesteia a declarat că Udrea a plecat la Atena, relatează HotNews.

"Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena".

În aceeaşi zi, Elena Udrea a transmis pe Facebook că o priveşte pe ea unde este şi că a părăsit ţara "de nu ştiu câte ori până acum."

"'Am părăsit ţara' de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai 'părăsesc' oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine!", a declarat Udrea.

Fostul ministru a reacţionat şi după ce presa a aflat că ea se află în Costa Rica, printr-o postare acidă pe Facebook.

"Vă spun laşilor, (umblu) pe unde vreau eu, câtă vreme sunt un cetăţean liber, chiar şi al unei ţări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea şi drepturile cetăţenilor.

Nu am fugit nicăieri că nu aveam de ce să fug, că nu mă oprea nimic să călătoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu să fiu şi, să mă întorc atunci când îmi termin treaba, vacanţă, vizită etc.

Lăsaţi manipulările! Ocupaţi-vă de ce e important pentru ţară, dacă vreţi să faceţi ceva util. Sau, dacă aţi înţeles că nu aveţi mari şanse de izbândă, luaţi-vă vacanţă şi mergeţi în Costa Rica, ca să vă lămuriţi cum stau lucrurile, să nu trăiţi în poveştile Securităţii..", scrie Udrea pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne