Rafael Nadal nu va participa la turneul ATP de la Acapulco (Mexic)

"Era obiectivul meu şi visul meu să joc la acest turneu. Însă, din păcate, luni am resimţit o durere la picior, în timpul unui antrenament..Medicii m-au sfătuit să nu joc" - Rafael Nadal.
Tenismanul spaniol Rafael Nadal.
Tenismanul spaniol Rafael Nadal. (PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Getty Images)

Spaniolul Rafael Nadal a declarat forfait pentru turneul ATP 500 Series “Abierto Mexicano Telcel presentado por HSB” de la Acapulco programat să aibă loc în perioada 26 feb - 03 martie, motivul fiind de natură medicală. Numărul doi al ierarhiei ATP a acuzat din nou durere la piciorul drept, accidentare suferită în cadrul circuitului de la Australian Open.

"Era obiectivul meu şi visul meu să joc la acest turneu. Însă, din păcate, luni, la ultimul meu antrenament înainte de începerea turneului, am început să simt din nou o durere în aceeaşi zonă ca şi în Australia. Medicii m-au sfătuit să nu joc, pentru ca aş fi riscat o agravare a leziunii" a mărturisit ibericul, dublu câştigător al competiţiei mexicane în 2005 şi 2013.

Nadal nu a mai disputat nici un meci oficial după retragerea din sferturile de finală de la Melbourne din luna ianuarie, motiv pentru care acesta a fost detronat recent din postura de lider ATP de elveţianul Roger Federer.

Ediţia trecută a turneului ATP 500, Nadal a ajuns până în ultimul act, unde a fost surclasat atunci de Sam Querrey (Statele Unite).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport