Marius Copil, calificare fără probleme în optimile de la Indian Wells (challenger)

Jucătorul român s-a impus în două seturi în faţa britanicului Liam Broady cu scorul de 6-2, 6-1.
Tenismanul român Marius Copil.
Tenismanul român Marius Copil. (GOH CHAI HIN / AFP / GettyImages)

Marius Copil (27 ani, 75 ATP) a acces fără probleme în manşa a doua a turneului ATP Challenger 150k+H de la Indian Wells, al doilea eveniment din cadrul “Oracle Challenger Series”.

Sportivul român l-a avut ca adversar pe Liam Broady (24 ani, 162 ATP) din Marea Britanie care nu a reuşit să pună mari probleme în duelul circuitului dotat cu premii totale de 150.000 de dolari, arădeanul câştigând fără drept de apel cu scorul de 6-2, 6-1 după exact o oră de joc.

Copil, cotat cu prima şansă la cucerirea trofeului, a avut în acest meci 6 aşi şi a comis 5 duble greşeli, în timp ce Broady a avut doar 2 aşi şi 4 duble greşeli.

Tenismanul nostru care şi-a asigurat un cec de 2.580 dolari şi 10 puncte ATP, îl va avea în continuare ca adversar pe americanul Mitchell Krueger - jucător venit din calificări, care a dispus la rândul lui de conaţionalul Reilly Opelka cu scorul de 6-3, 6-4.

Marius Copil a evoluat marţi şi în proba de dublu alături de slovacul Martin Klizan, cei doi fiind învinşi după 69 de minute de joc de favoriţii numărul trei, Jeremy Chardy (Franţa)/Robert Lindstedt (Suedia), scor final 7-5, 6-4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport