Maia Sandu: Miniştrii noi-vechi din garnitura PLDM-istă se află sub papucul lui Plahotniuc

Schimbarea adevărată va fi adusă de alegerile parlamentare din 2018, prin aducerea în politica RM a unor oameni integri, afirmă liderul PAS. Cu siguranţă nu va fi mai rău, că nu mai este de unde, susţine Valeriu Paşa.
Maia Sandu, preşedinta PAS din R. Moldova
Maia Sandu, preşedinta PAS din R. Moldova (facebook.com)

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu susţine că remanierea guvernamentală de la Chişinău ar arăta că Partidul Democrat din Moldova (PDM) nu are cadre suficiente să demareze reformele necesare pentru oameni.

”Toate sondajele, dar şi scăderea drastică a bunăstării majorităţii cetăţenilor arată că guvernarea Plahotniuc-Dodon se află în criză. Criză de imagine, criză de idei şi criză de credibilitate. Iată de ce, pentru a salva aparenţele, au adus la guvernare oameni din vechea garnitură PLDM-istă”, comentează liderul PAS.

Dar toţi aceşti oameni noi-vechi, susţine Maia Sandu, se află sub papucul lui Plahotniuc şi vor mima în continuare reformele, aşa cum au făcut până acum. Lumea nu-i mai crede. Schimbarea adevărată va fi adusă de alegerile parlamentare din 2018, prin aducerea în politică a unor oameni cu adevărat integri şi profesionişti.

În context, activistul civic Valeriu Paşa a ţinut să remarce, ”dincolo de glume”, bucuria că, Plahotniuc a înţeles să elimine măcar o parte dintre cei mai odioşi membri din Guvern, Cebotari şi Galbur şi cei mai incompetenţi ,”Bîtca care nu ştie măcar a scrie/citi decent. Asta e de bine.”

”Readucerea lui Tănase e de râs. Dar ăsta măcar minte frumos. Calmâc a fost dus, tot nu e rău, numirea lui Gaburici e atât de freudiană în schimb. Dar cel mai mult bucură că a fost adus un medic la sănătate. E o speranţă să se oprească aceste experimente haotice cu instituţiile medicale. Nu e mare schimbare, dar cu siguranţă nu va fi mai rău, că nu prea mai este de unde şi mai rău. Jizdan va sta, acest minister nu are nimic cu guvernul, e direct la GBC (sediul lui Plahotniuc n.r.)”, a conchis Valeriu Paşa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe