Este incredibil ce poate face o bătrânică de 102 de ani (video)

Faceţi cunoştinţă cu Julia "Uragan" Hawkins, bătrânica de 102 ani ce a bătut recordul la sprint pentru a doua oară.
Julia Hawkins
Julia Hawkins (Captură foto)

S-a născut în 1916, iar anul trecut a făcut senzaţie pe internet când a devenit viral un clip video în care aceasta alerga 100 de metri în mai puţin de 40 de secunde, deşi avea 100 de ani.

Hawkins a explicat celor de la SC Featured că acea întrecere, în urma căreia a bătut un record mondial, a inspirat-o să meargă mai departe pe acest drum.

Ea a reuşit pe 17 martie să bată un nou record mondial, de data aceasta în cursa de 60 de metri, participând la categoria 100 de ani plus. Timpul înregistrat a fost de 24,79 secunde.

Câteodată se simte de 60 sau chiar 70 de ani, a afirmat aceasta. "Câteodată 16! Este foarte amuzant cum ajungi să nu-ţi simţi vârsta. Niciodată nu te gândeşti la tine ca fiind o persoană în vârstă!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură