Tudorel Toader, vizită pe ascuns la Bruxelles. "Ştie că va fi tras la răspundere pentru acţiunile la adresa justiţiei!"

La două zile după ce zeci de mii de oameni au protestat în stradă contra legilor Justiţiei, Tudorel Toader urmează să dea ochii cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene. Întâlnirea a fost anunţată de CE, nu şi de Toader.
Tudorel Toader(Ministrul Justitiei),
Tudorel Toader(Ministrul Justitiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader va fi primit, marţi, de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, arată agendă oficială a Comisiei Europene. Interesant este că Toader nu a anunţat însă întâlnirea, relatează Hotnews.

Agenda întâlnirii nu este nici ea anunţată public, dar întrevederea are loc la o săptămână după ce Tudorel Toader a trimis în Parlament - iar un grup de parlamentari PSD-ALDE şi-a asumat - controversatul pachet de legi ale Justiţiei, a cărui retragere a fost cerută de mii de magistraţi şi de zeci de mii de cetăţeni ieşiţi în stradă să protesteze.

"Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, vine pe ascuns la Bruxelles pentru a se întâlni cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. A ţinut întâlnirea secretă fiindcă ştie că va fi tras la răspundere de Comisie pentru acţiunile la adresa justiţiei. Nu vreau să mai avem miniştri pe care Europa îi trage de urechi, ci miniştri care pot discuta de la egal la egal cu oricine în Europa, care ne reprezintă cu cinste ţara şi apără interesele românilor, nu doar ale câtorva politicieni corupţi", comentează informaţia, pe contul său de Facebook, europarlamentarul Siegfried Mureşan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne