Orban: Nesimţire sfidătoare! Baronul "Lamborghini" şi-a depus candidatura, iar Ciucă "nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase"

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Facebook/ludovicorban.ro)
Andrei Pricopie
25.04.2024

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a reacţionat dur după ce "baronul" PNL Iulian Dumitrescu a anunţat că va candida pentru un nou mandat, "din respect" pentru prahoveni, deşi este acuzat de corupţie.

"Nesimţire sfidătoare! Baronul 'Lamborghini' de Prahova şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Suspectat că a luat mită de 16 milioane, aflat sub control judiciar, băgat până în gât în toate sifonările de bani publici din judeţul Prahova (şi nu numai), Dumitrescu are neruşinarea de a face tentativa de a mai polua moral judeţul Prahova pentru încă 4 ani. În acest timp, Ciucă 'nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase'. Se face că nu are nicio treabă cu această candidatură ruşinoasă pentru PNL", a declarat Ludovic Orban.

Fostul şef PNL i-a amintit lui Nicolae Ciucă că statutul PNL prevede că Biroul Politic Naţional este cel care validează candidaturile partidului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

"Adică, Dumitrescu nu are cum să candideze decât dacă are acordul lui. Se pare că relaţia 'specială' a lui Dumitrescu cu Iohannis şi cu sistemul este mai tare decât legea, statutul PNL sau moralitatea. Astfel de candidaturi nu fac altceva decât să mai arunce încă o pată pe obrazul din ce în ce mai murdar al PNL. Am încredere că prahovenii nu se vor lăsa păcăliţi încă o dată de acest devalizator sistemic de bani publici", a adăugat Ludovic Orban.

Reamintim că PNL Prahova a anunţat miercuri că Iulian Dumitrescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, din calitatea de preşedinte al PNL Prahova. Liderul liberal e urmărit penal de DNA într-un dosar de corupţie şi anunţase în februarie că se retrage din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor