Mihaela Buzărnescu, învinsă de Madison Keys în optimile competiţiei de la Paris

Românca s-a înclinat în două seturi în faţa americancei Madison Keys - cap de serie numărul 13, în două seturi, scor final 6-1, 6-4.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (ENGIE OPEN/facebook)

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 33 WTA) nu a opus rezistenţă prea mare în duelul cu sportiva din Statele Unite, Madison Keys (23 ani, 13 WTA), duminică, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

După evoluţiile încântătoare din meciurile anterioare, Mihaela nu a mai arătat aceeaşi determinare în faţa noii sale oponente, jucătoarea româncă înclinându-se la capătul a doar 65 de minute cu scorul de 6-1, 6-4. Doar setul doi a fost mai echilibrat, dar nu de ajuns cât să producă o schimbare în rezultatul final.

Buzărnescu a avut 5 duble greşeli, 14 winners şi a comis 27 de erori neprovocate, în timp ce adversara sa a numărat 4 aşi, 17 winners şi 17 erori neprovocate.

Campioana noastră va primi de la organizatori pentru evoluţia sa un cec în valoare de 222.000 euro şi 240 de puncte WTA.

La simplu, România mai are doar o singură reprezentantă în persoana Simonei Halep, favorită unu, care va juca luni în optimi contra belgiencei Elise Mertens.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport