Marius Copil, înfrângere dramatică în startul turneului de la Indian Wells (ATP)

Jucătorul român a cedat la limită în primul tur în faţa lui Peter Polansky (Canada), după un meci care a durat nu mai puţin de trei ore şi 12 minute de joc.
Tenismanul român Marius Copil.
Tenismanul român Marius Copil. (MARK RALSTON / AFP / GettyImages)

Marius Copil (27 ani, 81 ATP) a avut meci greu în prima manşă a turneului de la Indian Wells, unde l-a avut ca adversar pe canadianul Peter Polansky (29 ani, 134 ATP) - jucător venit din calificări, cel din urmă impunându-se în trei seturi cu scorul de 7-6 (3), 6-7 (5), 7-6 (12).

Lupta dintre cei doi a fost acerbă, ambii tenismeni depunând eforturi mari în acest meci, câştigătorul fiind decis după trei ore şi 12 minute de joc efectiv.

Copil a reuşit în acest meci 25 de aşi, în timp ce adversarul său a avut doar un singur as, Polansky având un procentaj mai bun la punctele făcute cu primul serviciu (81% faţă de 76%).

Arădeanul părăseşte astfel competiţia. El va primi de la organizatori pentru participare un cec în valoare de 15.610 dolari şi 10 puncte ATP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport