Irina Begu şi Simona Halep au pierdut în prima manşă de dublu la Indian Wells (WTA)

Cele două românce s-au înclinat în două seturi în faţa cuplului format din Nicole Melichar (SUA) şi Kveta Peschke (Cehia), scor final 6-3, 1-6, 10-3.
Jucătoarele române de tenis Simona Halep şi Irina Begu.
Jucătoarele române de tenis Simona Halep şi Irina Begu. (Captură foto)

Irina Begu şi Simona Halep au fost foarte aproape de un rezultat bun în manşa inaugurală a probei de dublu din cadrul circuitului californian de la Indian Wells.

După un joc strâns, româncele au pierdut în faţa cuplului Nicole Melichar (SUA)/Kveta Peschke (Cehia) cu 6-3, 1-6, 10-3 după 63 de minute de joc.

Primul set a fost cedat de campioanele noastre după 30 de minute în urma unui break reuşit de adversare care s-au impus în final cu 6-3, pentru că în setul al doilea tenismenele românce să conducă clar ostilităţile, scor 1-6. Lupta decisivă s-a dat în super tiebreak. După un avantaj promiţător de trei puncte Begu şi Halep au scăpat jocul din mână permiţând adversarelor să puncteze de zece ori la rând, asigurându-şi astfel prezenţa în următoarea fază a competiţiei americane.

Perechea română va primi pentru participare 15.460 dolari şi 10 puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport