Igor Dodon pregăteşte o nouă vizită la Moscova

În relaţiile moldo-ruse s-au acumulat mai multe probleme, care impun necesitatea soluţionării neîntârziate, afirmă preşedintele Dodon.
Igor Dodon în vizită la Moscova
Igor Dodon în vizită la Moscova (facebook.com)

Preşedintele Igor Dodon a anunţat joi după întrevederea cu Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin că intenţionează să facă o nouă vizită de lucru în Rusia, în a doua parte a lunii aprilie.

Potrivit unei postări pe pagina sa de socializare, în cadrul întrevederii, şeful statului şi-ar fi exprimat repetat indignarea faţă de expulzarea fără precedent a diplomaţilor ruşi din Moldova, în calitate de gest de „solidaritate” cu Marea Britanie în scandalul Skripal, calificând acţiunea Guvernului de la Chişinău drept ”sabotare deschisă, care prejudiciază interesele naţionale ale statului”.

”În relaţiile moldo-ruse s-au acumulat mai multe probleme, care impun necesitatea soluţionării neîntârziate la nivel înalt", a conchis Igor Dodon exprimându-şi speranţa că acţiunile ”iresponsabile şi evident provocatoare” ale guvernului moldovean nu vor influenţa negativ realizarea înţelegerii anterioare avute cu reprezentanţi ai autorităţilor de la Moscova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe