Golf. Tiger Woods, revine oficial în competiţie după o absenţă de nouă luni

"Sunt încântat să mă întorc în golful competitiv la Hero World Challenge. Albany este cadrul perfect şi va fi extraordinar să evoluez pe acest parcurs minunat" - Tiger Woods.
Americanul Tiger Woods. (arhivă)
Americanul Tiger Woods. (arhivă) (Sam Greenwood / Getty Images)

Fostul număr unu al golfului mondial, americanul Tiger Woods, a anunţat printr-un comunicat intenţia de a reveni pe teren în luna noiembrie cu ocazia turneului "Hero World Challenge", competiţie la care vor fi prezenţi cei mai buni 18 jucători ai momentului.

Woods, cu un palmares impresionant - 14 turnee majore câştigate, nu a mai jucat din luna februarie a acestui an din cauza problemelor medicale, starul american fiind operat de mai multe ori la spate. Acesta şi-a reluat antrenamentele normale de două săptămâni, postând pe reţelele de socializare o înregistrare video în care poate fi văzut lovind mingea cu toată forţa.

"Sunt încântat să mă întorc în golful competitiv la Hero World Challenge. Albany este cadrul perfect şi va fi extraordinar să evoluez pe acest parcurs minunat", a declarat Woods, fost căpitan-adjunct al Statelor Unite cu ocazia Presidents Cup din luna septembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport