Liga I. Dinamo Bucureşti, înfrângere la scor uriaş pe teren propriu

Gruparea dinamovistă a suferit o înfrângere severă în faţa formaţiei constănţene FC Viitorul, scorul la finalul timpului regulamentar de joc fiind de 4-0 (2-0).
FC Viitorul Constanţa - Dinamo Bucureşti  4-0 (2-0)
FC Viitorul Constanţa - Dinamo Bucureşti  4-0 (2-0) (Captură foto)

FC Viitorul Constanţa a avut o seară formidabilă, luni, în confruntarea cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, Dinamo Bucureşti, care a fost surclasată la scorul uriaş de 4-0 (2-0), în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Elevii antrenaţi de Gheorghe Hagi au evoluat mult mai bine, diferenţa fiind mult vizibilă în jocul celor două echipe. Un astfel de rezultat şocant pentru 'Alb-Roşii' nu a mai avut loc din noiembrie 2015, când Viitorul se impunea cu 5-1.

Campioana României i-a avut ca marcatori pe Aurelian Chiţu (7), George Ţucudean (22), Eric De Oliveira Pereira (52) şi Ionuţ Vînă (80), cel din urmă aflându-se la primul său gol în campionatul intern.

Echipa din Bucureşti, care în tur s-a impus cu 1-0, nu a reuşit să ameninţe periculos pe oaspeţi, ocaziile la poarta apărată de Victor Râmniceanu lăsându-se aşteptate. Dinamo a evoluat din minutul 65 şi în minoritate, după ce Valentin Costache s-a accidentat, iar antrenorul Vasile Miriuţă nu a mai putut face nici o schimbare, acesta epuizând între timp toate schimbările.

Viitorul a ajuns acum la 7 victorii în ultimele 9 confruntări din Liga I, următorul meci pentru FCV fiind programat sâmbătă (4 noiembrie, ora 18.00), cu nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe.

În schimb, Dinamo are o singură victorie în ultimele opt etape, din care a pierdut patru. Pentru Dinamo aceasta afost a patra înfrângere pe teren propriu în acest campionat.

Au evoluat formaţiile:

Dinamo (antrenor Vasile Miriuţă): Penedo - Romera, Nedelcearu, Dudea (46 Nica), Filip - Anton, Nascimento (58 Şerban) - Hanca (46 Bokila), Costache, Semedo - Nemec.
Rezerve neutilizate: Brănescu - Rivaldinho, Oliva, Corbu.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Lopez (75 Horj), Ţîru, Hodorogea, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Ganea (81 Mâţan) - Eric (75 Vînă), Ţucudean, Chiţu.
Rezerve neutilizate: Buzbuchi - Ghiţă, Ciobanu, Băluţă.

Au marcat: Aurelian Chiţu (7), George Ţucudean (22), Eric De Oliveira Pereira (52), Ionuţ Vînă (80).
Arbitru: Marius Avram; arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu, Mircea Orbuleţ; arbitru de rezervă: Iulian Dima (toţi din Bucureşti)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) — CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi) — LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport