BREAKING NEWS: Soldaţi răniţi într-un atac cu un automobil în Paris

Şase soldaţi au fost răniţi după ce au fost loviţi de un automobil într-o suburbie a Parisului. Există suspiciuni că a fost vorba de un atac planificat.
(Epoch Times)
Andrei Popescu
09.08.2017

Atacul a avut loc în suburbia Levallois-Perret a capitalei franceze, în timp ce soldaţii ieşeau din cazarmă. Se crede că soldaţii făceau parte din Operaţiunea Sentinelle - o operaţiune antitero.

Se estimează că a fost un atac deliberat, deoarece şoferul a intrat cu automobilul în viteză în grupul de soldaţi. Cu toate acestea, poliţia a declarat că, în acest moment, incidentul este văzut ca un “accident în curs de investigaţie”.

Patru soldaţi au suferit răni minore, iar ceilalţi doi au fost grav răniţi.

Poliţia a declarat că este în căutarea suspectului.

Franţa se află în stare de alertă ridicată după o serie de atacuri teroriste comise de extremişti islamişti.

La jumătatea lunii iunie, poliţia franceză a izolat bulevardul parizian Champs Elysees şi a avertizat oamenii să nu se apropie de zona respectivă, după ce un bărbat a intrat cu un automobil Renault Megane într-o dubă a jandarmeriei.

Ministerul francez de Interne a declarat că a fost vorba de un atac deliberat şi că automobilul era încărcat cu explozibili. De asemenea, autorităţile au precizat că nu au fost răniţi nici poliţişti şi nici trecători.

Atacatorul, un parizian în vârstă de 31 de ani, care se afla pe o listă de supraveghere a terorismului ca extremist islamist, a murit în urma atacului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor