Bărbat împuşcat de poliţie după ce deschide focul în oraşul belgian Ghent

Belgia nu îşi găseşte liniştea. Într-un nou incident armat, un bărbat, înainte să fie împuşcat de forţele de ordine, a tras cu arma în centrul unui oraş belgian.
Ofiţer de poliţie belgian.
Ofiţer de poliţie belgian. (Captură Foto)

Un bărbat neidentificat a deschis focul luni în centrul oraşului belgian Ghent înainte să fie împuşcat de poliţie, conform mass mediei locale.

Procurorii din Ghent au confirmat că a avut loc un incident armat în centrul oraşului, în jurul orei locale 6:30 p.m. (1630GMT), dar au refuzat să menţioneze câte persoane au fost implicate, dacă bărbatul înarmat este arestat, sau dacă incidentul are legătură cu terorismul.

Bărbatul a fost împuşcat de trei ori, în picior şi abdomen, conform postului de televiziune VTM.

Belgia se află în stare de alertă ridicată de când sinucigaşi cu bombă islamişti au ucis 32 de persoane în aeroportul din Bruxelles şi într-o staţie de metro în luna martie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe