Ziua 386. "Să-şi facă treaba în mod corect şi profesionist, nu ca nişte politruci nepricepuţi!"

Protest
Protest

Nu doar că asalturile la adresa Justiţiei nu mai prididesc dar, în plus, actualii guvernanţi dau dovadă tot mai mult de incompetenţă, impostură şi iresponsabilitatea, acuză protestatarii, reveniţi pentru a 386-a seară consecutiv în Piaţa Victoriei, epicentrul protestelor declanşate de adoptarea OUG 13.

Potrivit celor aflaţi în stradă, Guvernul a dovedit deja că n-are soluţii la problemele românilor, iar obiectivul politicienilor aflaţi la putere rămâne tot acela "de a-i proteja şi scăpa pe cei care au probleme cu legea".

"Avem motive să ieşim şi să ne exprimăm în continuare dezacordul cu ceea ce fac politicienii PSD/ALDE. Pe lângă motivele care ne-au scos în stradă acum un an şi care au rămas valabile în continuare în cea mai mare parte, s-au adunat şi se adună altele aproape zilnic.

Din punct de vedere al atacurilor asupra independenţei justiţiei, politicienii au continuat tot timpul să îşi întărească influenţa pentru obiectivul lor de a-i proteja şi scăpa pe cei care au probleme cu legea. Din păcate, şi din punct de vedere economic şi al programului de guvernare situaţia se înrăutăţeşte. Nu cred că am avut în istoria noastră recentă un alt guvern care să transmită atât de repede şi de convingător că nu are soluţii pentru problemele românilor şi că, în loc de măsuri care să ajute, poate prezenta mai ales declaraţii şi vorbe goale. Am auzit-o recent dând declaraţii pe doamna care ar trebui să se ocupe de Ministerul Sănătăţii. Din păcate, discursul şi mesajul său era plin de „ar trebui să se facă ...” de parca se află în campanie electorală, nicidecum un mesaj de tipul „pentru problema X avem soluţia/programul Y, de implementat până la data de ...”. Mie asta îmi dă o impresie nu doar de incompetenţă, ci chiar de impostură şi iresponsabilitate.

Nu aş accepta un post de ministru doar ca să apar mai des pe la TV. De la ei este nevoie de competenţă şi de soluţii, nu de declaraţii despre „ce ar trebui”. Ieşim în continuare şi pentru asta. Să le transmitem cât mai clar că ne dorim să îşi facă treaba în mod corect şi profesionist, nu ca nişte politruci nepricepuţi. A trecut deja peste un an de când ar fi trebuit să vedem rezultate pozitive ale guvernării lor. Ceea ce vedem, ne face să ne îngrijorăm şi să simţim nevoia de a ieşi în continuare, să-i tragem de mânecă sau chiar să le dăm peste mâini cu mesajul nostru", transmite protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne