Vlad Voiculescu, acuzat la A3 că a refuzat "un spital oferit de nişte americani"

"Hai că e din ce în ce mai frumos. Atacuri... măcar săptămânale", a reacţionat fostul ministru tehnocrat Vlad Voiculescu, după ce a fost acuzat că ar fi refuzat să facă un spital "oferit pe tavă" de o companie americană.
Vlad Voiculescu (Ministrul Sanatatii)
Vlad Voiculescu (Ministrul Sanatatii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a reacţionat joi, pe pagina sa de socializare, după ce a fost acuzat, la Antena 3, că a refuzat un spital care "ne era oferit pe tavă de nişte americani".

"Hai că e din ce în ce mai frumos. Atacuri... măcar săptămânale. Mai nou încă una bună pe care văd că au început bieţii telespectatori să o repete în comentarii nervoase la adresa mea: sunt acuzat că în timp ce eram eu ministru, un spital ne era oferit pe tavă de nişte americani prin domnul Coită şi eu nu l-am vrut, dom’le. Ce s-a întâmplat de fapt? Domnul Coită, un tip deştept şi civilizat de altfel, tehnocrat la rândul său într-un guvern PDL mi-a rostit numele menţionând că la un moment dat mi-a spus despre o companie care ar vrea să facă un spital în România. Şi că nu am mai apucat să vorbim despre asta mai apoi. Lucru probabil perfect adevărat... dar care nu are nimic de-a face cu remarcile ce au urmat din partea moderatorilor emisiunii", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru susţine că nu s-ar fi obosit să răspundă, dar este "un moment bun" pentru a explica treaba asta cu investiţiile în infrastructură, pentru că tot auzim:

- fondul suveran al lui Dragnea/Vâlcov care va investi în spitale şi şcoli,

- spitale aduse pe tavă prin domnul Coită,

- vin chinezii şi ne fac hidrocentrală de la Tarniţa-Lăpusteşti,

- autostrăzi oferite domnului Tudose de “chineji” când era dânsul într-o delegaţie ca să nu-şi mai “borşească” roşiile pe drumul către Brăila...

"Oameni buni, nicio companie, niciun fond de investiţii, nimeni nu vine să ne facă vreun cadou... companiile vin dacă pot face aici afaceri. Şi e firesc să fie aşa. Cu alte cuvinte: problema nu e să vină cineva cu banii, problema este “cum îşi va scoate” acei bani înapoi, într-un termen rezonabil, plus un profit? Dragi jurnalişti, telespectatori, votanţi, dacă pentru orice proiect de investiţie privată în orice fel de infrastructură (drumuri, şcoli, spitale, energie etc) la întrebarea asta nu aveţi un răspuns clar precum cristalul, să ştiţi că ce spune acel politician (sau moderator ţâfnos de TV) este vânare de vânt, păcăleală (= vă ascunde ceva) sau pur şi simplu o oglindire a “borşelii” din mintea lui/ei. Amin", a transmis Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne