Un deţinut care violase o fetiţă, eliberat mai devreme, loveşte din nou în plin centrul Capitalei

Un deţinut care violase o fetiţă a fost eliberat mai devreme graţie noii legi a recursului compensatoriu. Nici nu a ieşit bine din puşcărie că a şi făcut o altă victimă.
(photos.com)

Un condamnat pentru viol care a stat în penitenciar în ultimii 9 ani a atacat o femeie şi a violat-o în centrul Capitalei, la doar trei zile de la momentul în care a fost liberat în baza Legii recursului compensatoriu, relatează Adevărul.

Marius Florin Georgescu (de 32 de ani) a ajuns înapoi în spatele gratiilor la doar câteva zile de la momentul în care a fost liberat din penitenciar pe motiv că a fost deţinut în condiţii improprii. Fusese închis în urmă cu 9 ani pentru că violase o fetiţă de 13 ani. Acum se află în arest tot pentru viol. La doar trei zile de la momentul în care a părăsit penitenciarul în baza recursului compensatoriu, Georgescu a atacat şi violat o femeie de 33 de ani. Scena a avut loc în centrul Capitalei, pe Calea Moşilor din sectorul 2.

Potrivit poliţiştilor şi procurorilor care efectuează ancheta în acest caz, după agresiune bărbatul i-ar fi furat femeii banii şi telefonul mobil. Victima a povestit că atacul s-a întâmplat după ce a părăsit incinta unui club din Sectorul 2, când a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a propus să o însoţească până acasă.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne