Tomac: Iohannis a preferat să dea din nou ţara pe mâna lui Dragnea, care va distruge totul

Preşedintele Klaus Iohannis a preferat să dea din nou ţara pe mâna liderului PSD Liviu Dragnea, care va distruge totul, a acuzat şeful executiv al PMP, Eugen Tomac.
Eugen Tomac, PMP
Eugen Tomac, PMP (Epoch Times România)

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, s-a arătat nemulţumit de decizia şefului statului Klaus Iohannis de a accepta rapid propunerea PSD pentru funcţia de premier - Vasilica Viorica Dăncilă.

"Mediocritatea, în toată splendoarea ei, la putere! Nu mă miră faptul că Iohannis a devenit cel mai de încredere partener al lui Liviu Dragnea. Face parte din felul lui de a privi lucrurile, cu nepăsare şi dezinteres pentru România. Trei ani de zile nu a generat nicio idee, niciun proiect, nicio iniţiativă prin care să ne convingă de faptul că poate mai mult. Acum, prin această nominalizare, când din nou îi dă frâu liber lui Dragnea pentru a face tot ce-l taie capul cu viitorul acestei ţări, domnul Preşedinte ne confirmă ceea ce intuiam cu toţii de mult timp, dar nu voiam să tragem linie şi să spunem răspicat că acestea îi sunt limitele. Indecizie şi neputinţă, asta îl defineşte pe cel votat de românii care nu au vrut să dea toată puterea PSD", a declarat Tomac.

Liderul PMP consideră că nu există nicio scuză pentru această nominalizare, în condiţiile în care Vasilica Viorica Dăncilă ilustrează perfect profilul "mediocrităţii în politică".

"Iohannis, dacă îşi dorea atât de mult să-şi conserve liniştea asta asurzitoare, putea cere un alt premier PSD, cu minimă experienţă administrativă şi politică. În PSD existau oameni care, cel puţin, nu ar fi pus România într-o situaţie penibilă pe plan european şi internaţional, dar a preferat să dea, din nou ţara pe mâna lui Dragnea, care va distruge totul, promovând în funcţii cheie oameni mai slabi şi mai docili decât acest munte de incompetenţă, numit premier de către un Preşedinte dezinteresat şi un PSD condamnat să o ridice în slăvi pe Vasilica", a precizat Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne