PSD, acuzat că "ţine România blocată în secolul 19"

Cristina Prună
Cristina Prună (Cristina Prună)

PSD-ul condus de Liviu Dragnea "ţine România blocată în secolul 19", a acuzat, într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul USR Cristina Prună.

"A fost votată amânarea implementării contoarelor inteligente în casele românilor până în 2028. Ce ar fi adus acest lucru pentru consumatori? Facturi mai mici la energie şi o eficienţă energetică mai mare. Am spus în plenul Camerei Deputaţilor că trăim într-o eră digitală în care ne comandăm mâncarea online şi ne este livrată în 30 de minute, dar încă ne bat necunoscuţi la uşă pentru a ne citi contoarele", a declarat Cristina Prună.

Deputatul USR a acuzat PSD că, în loc să îi ajute pe acei oameni care citesc contoarele să se reconvertească în cadrul industriei şi să aibă şansa unui job mai bine plătit, îi ţine în trecut, lăsându-i în continuare să alerge pe drumuri, de la o scară la alta, de la o casă la alta.

"Tehnologia are potenţialul să creeze noi locuri de muncă mai bine plătite, trebuie doar să vrem să evoluăm noi ca ţară. 80% din consumatori urmau să fie integraţi în sisteme de măsurare inteligentă până la sfârşitul anului 2020, însă astăzi, în 2018, ANRE şi-a dat subit seama că această măsură nu poate fi susţinută economic şi realizată fizic! Acest lucru, în condiţiile în care evaluarea fusese făcută încă din 2012. S-au stabilit atunci costurile investiţionale, beneficiile măsurabile precum şi calendarul real de implementare", a precizat Cristina Prună.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne