Protestatarul care a pierdut pariul lui Dragnea, chiar a plecat din România: "Nu am nicio şansă să le asigur ceva bun în ţară copiilor"

Aşa cum a anunţat după întâlnirea cu liderul PSD, Bogdan Lungu, taximetristul care a bătut drumul de la Galaţi la Bucureşti pentru a onora pariul pierdut cu Dragnea, a plecat din România.
Bogdan Lungu în New York
Bogdan Lungu în New York (Facebook)

Bogdan Lungu, taximetristul care a ajuns să fie cunoscut de o întreagă naţiune după ce a venit tocmai de la Galaţi pentru a onora pariul pe o ladă cu bere pus cu Liviu Dragnea, a plecat în SUA. Exact aşa cum a spus după discuţia avută cu liderul PSD la berea adusă de el şi la micii lui Dragnea (din care gălăţeanul nu a mâncat), Lungu a plecat din ţara unde, ca om care munceşte nu le putea asigura copiilor un viitor bun.

„Aşa cum am spus... am plecat! Mândru că sunt Român”, scrie pe Facebook gălăţeanul, postând o fotografie cu el în faţa Empire State Building.

„Am plecat de tot, deocamdată doar eu. Îmi pare rău (că am plecat n.r.), dar nu am nicio şansă să le asigur ceva bun în ţară copiilor”, a explicat ulterior Lungu pentru Epoch Times.

„Ar trebui ca tinerii să-şi dea seama de importanţa votului lor, ca bătrânii să nu mai creadă în pomul lăudat, să se schimbe fundamental mentalitatea de "să ne dea" în "hai să facem ceva toţi". Iar cei de la vârf să înţeleagă că sunt puşi acolo să ne reprezinte interesele noastre, nu ale lor personale. Abia atunci se va întâmpla ceva bun şi România va merge în direcţia bună şi vom avea ce au şi cei de afară... spitale, şcoli, locuri de muncă, pensii, autostrăzi,etc... Abia atunci am să mă întorc”, a răspuns gălăţeanul la întrebarea: ce l-ar face să se întoarcă în ţară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne