(P) Tips&tricks: ce detalii să pui în balanţă când cauţi o cadă freestanding?

Cadă freestanding
Cadă freestanding (Elves.ro)

Îţi doreşti ca, atunci când simţi nevoia, să te poţi relaxa acasă făcând o baie într-un mediu prietenos?

Utilizând o cadă freestanding, te vei bucura de momente deosebite, însă este nevoie să pui câteva elemente importante în balanţă, înainte de a te opri la un anumit model, pentru că oferta de pe piaţă este extrem de variată în prezent. Citeşte, aşadar, rândurile de mai jos, pentru a descoperi ce detalii să iei în considerare!

Determină dimensiunea optimă pentru cada freestanding

Unul dintre primele lucruri în privinţa cărora este important să iei o decizie atunci când îţi doreşti o cadă freestanding este dimensiunea acesteia. Mai exact, trebuie să ai grijă ca modelul în care vrei să investeşti să se potrivească în spaţiul pe care îl ai. De aceea, recomandat este să măsori atât lungimea, cât şi lăţimea, dar şi adâncimea, folosind o ruletă simplă. Ulterior, îţi va fi mai simplu să determini care este cada ideală pentru tine!

Forma ideală

În ceea ce priveşte forma căzii, poţi alege un model dreptunghiular, oval sau chiar asimetric. Produsele pe care le găseşti în magazinele de specialitate sunt variate din acest punct de vedere şi nu-ţi rămâne decât să te gândeşti care ar fi cel mai potrivit pentru spaţiul tău personal. Fiecare dintre aceste modele are farmecul său personal, aşa că nu te opri la prima variantă pe care o vezi!

Cu picioare sau fără?

Despre cada freestanding pe care o alegi mai trebuie să ştii că poate fi aşezată direct pe podea sau poate fi susţinută de picioare rezistente. Dacă îţi doreşti, de exemplu, să amenajezi spaţiul pe care îl ai într-o manieră modernă, indicat este să alegi o cadă cu montaj direct pe podea. În schimb, dacă vrei să te bucuri de o atmosferă vintage, ai posibilitatea de a investi în picioare deosebite, curbate, care să îţi amintească de vremurile de odinioară.

Culoarea

Culoarea este, de asemenea, un element de care să ţii cont în alegerea căzii potrivite. De la modelele simple, clasice, albe, până la cele colorate, pe toate le găseşti online. Pentru a fi sigur, însă, că la final, atmosfera de care te bucuri este una plăcută, ia în considerare gama cromatică generală din baie. Dacă o cadă albă se pliază oricărui stil, o cadă colorată este uşor mai pretenţioasă, impunându-ţi ca celelalte obiecte să fie mai simple.

Ce tip de pardoseală ai?

Înainte de a alege o cadă freestanding, mai trebuie să ştii şi faptul că aceasta este mult mai grea decât un model clasic. Astfel, este bine să te asiguri că podeaua este suficient de rezistentă, pentru a susţine greutatea căzii, atât goală, cât şi plină. Ulterior, montajul se face foarte uşor, atât timp cât dispui de o scurgere la care să conectezi cada aleasă!

Unde poţi aşeza o cadă freestanding?

Nu în ultimul rând, este bine să ştii că o cadă freestanding îţi permite să o aşezi atât în baie, acolo unde aşezăm cu toţii un astfel de obiect sanitar, cât şi în dormitor, dacă spaţiul îţi permite. Rămâne la alegerea ta, aşadar, unde îţi doreşti să te bucuri de momente relaxante şi plăcute, în funcţie de cât de generoasă este locuinţa personală.

Accesează Elves.ro şi studiază aici care sunt modelele de căzi pe care le ai la dispoziţie. Pe lângă acestea, poţi comanda şi oglinzi baie de top, dar şi accesorii de baie, precum şi baterii de baie ori de bucătărie. Obiectele sanitare sunt realizate din materiale de calitate şi au un design deosebit!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură