(P) Hila Klein şi Katrina Buno poartă rochii Maria Lucia Hohan la premiile Streamy

Katrina Buno
Katrina Buno (Outreach Monkey)

Cea de-a treisprezecea ediţie anuală a premiilor Streamy a avut loc pe 27 august 2023, la Los Angeles. Cu peste 45 de categorii de premii, evenimentul celebrează cele mai importante personalităţi de pe internet şi creatorii de conţinut.

Streamy reprezintă, printre altele, o oportunitate pentru vedetele din social media să-şi pună în valoare alegerile îndrăzneţe în materie de modă. În acest an, două dintre participantele la gala Streamy au ales să poarte creaţii de la prestigiosul brand Maria Lucia Hohan (MLH). Hila Klein şi Katrina Buno au strălucit în rochiile MLH, evidenţiind astfel versatilitatea şi diversitatea creaţiilor semnate de Maria Lucia Hohan.

Despre premiile Streamy

Produs de Dick Clark Productions şi Tubefilter, Streamy Awards reprezintă cel mai important eveniment de premiere din comunitatea creatorilor de conţinut online. Premiile Streamy recompensează excelenţa dintr-o varietate de domenii de expertiză şi arii de conţinut.

Publicaţia „The Washington Post" a descris Streamy Awards drept „cea mai impresionantă gală de premiere de pe internet", în timp ce „Forbes" a comparat evenimentul cu „un cristal al culturii", evidenţiind posibilitatea acestuia de a „influenţa direcţia în care se îndreaptă industria cinematografică hollywoodiană şi de a atrage un public numeros la astfel de evenimente”.

În acest an, gazda evenimentului a fost MatPat, cunoscutul youtuber de la The Game Theorists. La gală au participat şi artişti şi creatori de conţinut precum Pinkydoll, Lizzy McAlpine şi Rhett and Link. De asemenea, şi-a făcut apariţia şi Shea Couleé, vedeta de la „RuPaul's Drag Race".

MrBeast a câştigat râvnitul premiu „Creatorul anului", întrecând nominalizaţi precum Logan Paul şi Charli D'Amelio. De asemenea, emisiunea „Challenge Accepted" a fost desemnată „Emisiunea Anului", în ciuda competiţiei puternice, care includea titluri populare precum „Chicken Shop Date" cu Amelia Dimoldenberg şi „UHNhh" de la WOWPresents.

În acelaşi timp, Kai Cenat a câştigat premiul Streamer of the Year, iar Chris Olsen a câştigat premiul Short Form.

Cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roşu de la premiile Streamy

La gala premiilor Streamy 2023, influenceri digitali precum Dylan Mulvaney, Bella Poarch, Anthony Padilla, şi Ian Hecox (Smosh) au strălucit pe covorul roşu cu alegerile lor vestimentare. Pe lângă aceştia, artistul de hip-hop Armani White şi duo-ul pop Icona Pop au făcut şi ei senzaţie înainte de a urca pe scenă pentru a cânta în cadrul evenimentului.

Printre cele mai bine îmbrăcate vedete ale serii s-au numărat Hila Klein şi Katrina Buno, care au ales să impresioneze purtând ţinute semnate MLH.

Hila Klein

Hila Klein a participat la gala premiilor Streamy alături de soţul ei, Ethan. Cuplul, care găzduieşte podcastul H3, a fost nominalizat pentru premiul Podcast.

Klein a purtat rochia Regina din tul de mătase metalizată de la MLH. Corsetul rochiei roz în nuanţa „zmeură" i-a accentuat silueta lui Klein.

 width=

Regina are, totodată, bretele delicate tip spaghete pentru o notă de eleganţă şi delicateţe. Drapajul asimetric rafinat al fustei până la podea adaugă dramatism şi fler. Partea din spate a rochiei are o închidere cu şireturi pentru o potrivire ideală.

Klein a asortat rochia în culoarea zmeură cu accesorii roz, inclusiv tocuri strălucitoare şi o geantă CHARLES & KEITH. Ea a ales această ţinută complet roz pentru a se asorta cu setul Vivienne Westwood al soţului ei. Klein a completat look-ul cu bijuterii de la branduri şi creatori precum Kallati, Nadri, Anabela Chan şi twentyoneaugust.

Familia Klein a devenit celebră prin intermediul canalului lor de youtube h3h3Productions, care are aproximativ 5,9 milioane de abonaţi. Cuplul are doi fii, iar Hila este însărcinată cu al treilea copil.

În plus, Klein este fondatoarea şi directorul executiv al brandului de modă urbană Teddy Fresh. Celebrităţi precum Heidi Klum şi Sofia Vergara au ales să poarte creaţii semnate Teddy Fresh.

Designurile îndrăzneţe şi culorile vibrante reprezintă caracteristicile distincte ale colecţiei Teddy Fresh. Brandul a lansat colaborări cu Trixie Mattel şi Marvel. Klein are speranţa să realizeze colaborări viitoare cu Hello Kitty şi Adidas.

Katrina Buno

Cunoscută sub numele de Kat pe youtube, Katrina Buno realizează o varietate de conţinut, inclusiv videoclipuri despre gaming şi reacţii. Canalul ei de youtube are peste 9 milioane de abonaţi, iar conţinutul de pe contul ei de tiktok a primit 5,8 milioane de like-uri.

Creatoarea de conţinut a participat la ediţia din acest an a premiilor Streamy Awards împreună cu prietenul ei Zhong, care este, de asemenea, un youtuber celebru. El are în prezent peste 30 de milioane de abonaţi pe platformă.

Buno a purtat rochia mini, Cecily, pe covorul roşu, de la MLH. Confecţionată din jerseu premium, rochia neagră are un design bodycon, fără bretele şi o fustă metalizată, evazată. Panourile drapate din tafta ale fustei amintesc de forma petalelor. De asemenea, Cecily are un corset ajustat şi o închidere cu fermoar la spate.

Buno a asortat rochia cu mănuşi lungi negre, tocuri negre cu baretă de la AQUA şi accesorii de la Le Vian Jewelry şi Melinda Maria. Stilistul lui Buno pentru acest eveniment a fost Art Conn, un stilist şi costumier, laureat al premiului Emmy, stabilit în Los Angeles.

Rochii de cocktail de la Maria Lucia Hohan

Adoptă stilul lui Buno de la premiile Streamy cu aceste rochii de cocktail de vis de la MLH.

Aisha

Aisha este o rochie mini fără mâneci, jucăuşă, dar impunătoare, de culoare verde "peridot". Confecţionată din muselină de mătase metalizată, rochia are straturi de volane care se suprapun, adăugând textură şi profunzime look-ului de ansamblu.

Aisha are un corset mulat pe talie, evidenţiind o siluetă de clepsidră. Fusta inspirată de un tutu de balet adaugă volum rochiei.

Dacă îţi place culoarea verde "peridot", dar preferi o fustă mai lungă, la MLH găseşti şi rochiile Regina şi Lilly în această nuanţă.

Julianna

Inspirată de lenjeria intimă, Julianna este o rochie mini seducătoare care combină elemente contrastante precum dantela neagră şi muselina de mătase roşie. Modelul prezintă un detaliu de corset transparent, inserţii de dantelă plasate strategic şi un tiv cu volane.

Talia elastică evidenţiază mijlocul, creând o siluetă de clepsidră. Rochia permite flexibilitate în ceea ce priveşte mărimea, cu spatele reglabil şi bretelele din dantelă pe umeri.

Julianna este disponibilă în culorile roşu „salsa" şi negru „mascara".

Kate

Kate este piesa ideală pentru a-ţi pune în valoare balerina din tine. Confecţionată din tul de mătase şi muselină metalizată, această rochie mini feminină are o fustă cu volane uimitoare, care are aspectul unui tutu de balet.

Kate are un corset cu drapaje complicate, cu un corset care conturează talia purtătoarei. Corsetul reglabil asigură o potrivire perfectă.

Dacă preferi modelul Kate în varianta mai lungă, ai putea opta pentru Jasmine, care are o fustă până la podea.

Kate este disponibilă în culorile negru „mascara/obsidian" şi roz „cameo roşe".

Colecţia pre-toamnă 2023 de la Maria Lucia Hohan

Rochia „Regina", pe care Klein a purtat-o cu ocazia premiilor Streamy, este o bijuterie din colecţia pre-toamnă 2023 semnată de Maria Lucia Hohan. Această colecţie se distinge prin utilizarea ţesăturilor delicate, texturilor suave, imprimeurilor fresh şi croielilor îndrăzneţe.

Pe lângă „Regina", colecţia prezintă alte două rochii uimitoare confecţionate din tul de mătase metalizată în nuanţa „zmeură".

„Esther" este o rochie eterică, lungă până la podea şi cu o siluetă asimetrică. Plisajele complexe ale rochiei subliniază elegant talia, iar croiala oferă detalii plisate şi încreţite de-a lungul întregii piese.

Pe de altă parte, „Crystal" este alegerea ideală pentru femeile care doresc să epateze. Această rochie se remarcă prin silueta elegantă de tip coloană, mânecile evazate excentrice şi decolteul adânc.

Fabricată din tul de mătase preţioasă, Crystal etalează textura plisată caracteristică Maria Lucia Hohan. O croială asimetrică pune în valoare talia. De asemenea, rochia are un spate deschis cu o închidere reglabilă cu şireturi.

Pe lângă rochii, colecţia MLH pre-toamna 2023 include un set de cercei cu clips, în tonuri aurii, şi două noi modele de încălţăminte.

Selina şi Malina sunt sandale în stil gladiator care se pot lega cu şireturi chiar sub genunchi pentru un aspect unic. Ambele perechi de încălţăminte au un toc de înălţime medie şi se închid cu ajutorul cataramei. Selina este disponibilă în culorile „auriu", „gunmetal" şi „bronz". Modelul Malina este disponibil în „auriu", „gunmetal" şi „argintiu".

Despre Maria Lucia Hohan

În 2003, creatoarea româncă Maria Lucia Hohan a demarat o călătorie ce avea să redefinească modul în care femeile percep ţinutele de seară. Creaţiile ei s-au remarcat prin opulenţa şi feminitatea lor inconfundabile. Piesele semnate MLH se deosebesc prin utilizarea ţesăturilor delicate, a detaliilor elaborate şi a siluetelor graţioase.

Înspirându-se din originile sale româneşti, Maria Lucia Hohan integrează în colecţiile sale tehnici tradiţionale precum broderia şi dantela lucrate manual. Modelele sale seducătoare au fost purtate la evenimente pe covorul roşu, pe coperţile revistelor şi în campaniile publicitare pentru parfumuri. Femei celebre precum Beyoncé, Dita von Teese şi Taylor Swift au ales să îmbrace piesele MLH, consolidându-i reputaţia.

În plus faţă de colecţiile sale de preţ-à-porter, MLH oferă şi servicii de modă pe comandă, creând piese personalizate care reflectă cu fidelitate stilurile şi gusturile individuale ale clienţilor săi exigenţi.

Cu o prezenţă globală şi un public entuziast, Maria Lucia Hohan a devenit rapid un nume de prestigiu în lumea modei. Brandul MLH continuă să redefinească standardele, oferind în mod consecvent modele luxoase şi inovatoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură