(P) GUDART – GRESIE ŞI FAIANŢĂ PREMIUM: Tot ce trebuie să ştii despre gresia porţelanată made in Italy

Plăci ceramice „Onix”.
Plăci ceramice „Onix”. (gudart.ro)

Plăcile de gresie porţelanată GUDART sunt o alegere excelentă atât pentru interiorul cât şi pentru exteriorul casei tale. Sunt perfecte pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi holurile, living-urile şi bucătăriile, precum şi în zonele umede precum băile şi duşurile. Plăcile de gresie porţelanată sunt, de asemenea, rezistente la decolorare şi pete, ceea ce le face o opţiune ideală de placare ce necesită întreţinere redusă pentru casa şi terasa ta.

Plăci ceramice „Onix”.
Plăci ceramice „Onix”. (gudart.ro)

Poţi alege dintr-o varietate de:

  • Modele: gresie cu aspect de marmură, onix, travertin, beton, quartz, lemn, piatră naturală

  • Dimensiuni: 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 120x120cm, 120x240cm, 120x280cm, 160x320cm

  • Finisaje: mat, satinat, lucios, grip – antiderapant

Plăci ceramice „Marmură”.
Plăci ceramice „Marmură”. (gudart.ro)

Gresia şi faianţa – o alegere sigură, rezistentă şi durabilă deoarece este:

  1. uşor de întreţinut – gresia şi faianţa nu necesită o întreţinere specială.

  2. rezistentă la razele UV – ceramica îşi păstrează culoarea şi proprietăţile chiar dacă este expusă direct şi continuu la soare, alţi agenţi atmosferici sau de poluare.

  3. rezistentă la zgârieturi – ceramica nu se zgârie de la încălţăminte, spre exemplu, nu se sparge şi nu se strică.

  4. uşor de curăţat.

  5. rezistentă la apă – waterproof – ceramica este complet non poroasă, de aceea gradul de absorbţie al lichidelor este aproape de valoarea 0, iar apa sau umiditatea nu o pot afecta.

  6. rezistentă la pete – ceramica este impermeabilă, de aceea niciun lichid nu o poate strica sau păta.

  7. rezistentă la chimicale – ceramica nu se poate păta şi este rezistentă la majoritatea agenţilor chimici agresivi.

  8. rezistentă la acizi – ceramica este rezistentă la acizii ce se găsesc în mâncare sau în produsele de curăţenie.

  9. rezistentă la şocuri termice – ceramica este rezistentă la fluctuaţiile de temperaturi extreme şi nu se va schimba sub influenţa lor.

  10. rezistentă la îngheţ – ceramica este rezistentă la îngheţ şi de aceea nu va suferi modificări sub influenţa lui.

Plăci ceramice „Beton”.
Plăci ceramice „Beton”. (gudart.ro)

Gresia şi faianţa – o alegere sigură pentru sănătate:

  1. zero VOC – plăcile ceramice sunt intrinsec non-organice, de aceea nu emit compuşi organici volatili.

  2. zero PVC – plăcile ceramice nu conţin PVC, plastic sau alţi derivaţi din petroleum.

  3. zero formaldehidă – plăcile ceramice nu conţin formaldehidă.

  4. zero alergeni – plăcile ceramice nu reţin acarieni, bacterii, fungi, mucegaiuri sau alţi factori alergenici.

  5. previne creşterea numărului de bacterii – plăcile ceramice sunt complet igienice şi nu permit retenţia sau dezvoltarea acarienilor, bacteriilor, fungilor sau mucegaiurilor.

Plăci ceramice „Lemn”.
Plăci ceramice „Lemn”. (gudart.ro)

Gresia şi faianţa – o alegere sigură în exploatare

  1. antiderapant – suprafaţa plăcilor ceramice poate fi realizată dintr-un strat antiderapant din pietriş ce va reduce riscul de alunecare.

  2. nu arde – plăcile ceramice sunt non-inflamabile, nu ard, reduc răspândirea flacărilor şi nu emit fum toxic.

  3. rezistentă la temperaturi înalte – plăcile ceramice nu îşi schimbă forma la temperaturi înalte.

Plăci ceramce „Piatră”.
Plăci ceramce „Piatră”. (gudart.ro)

Gresia şi faianţa – o alegere sigură pentru mediu

  1. eficienţă energetică – inerţia termică ridicată a plăcilor ceramice moderează schimbările de temperatură din încăperi, favorizând salvările de energie.

  2. ecologic – plăcile ceramice au un impact mic asupra mediului începând cu procesul de producţie, exploatare, până la reciclare.

  3. Reciclabil şi reutilizabil – plăcile ceramice sunt realizate din materiale reciclate, sunt durabile şi pot fi reutilizate deoarece îşi păstrează aspectul şi proprietăţile originale.

  4. Ideale pentru încălzirea prin pardoseală – plăcile ceramice pot fi folosite eficient cu sisteme de încălzire prin pardoseală.

Plăcile de gresie porţelanată sunt arse la temperaturi ridicate, făcându-le mai dense şi mai durabile decât alte tipuri de plăci. Sunt mai puţin absorbante, gradul de absorbţie al apei în placă fiind foarte aproape de nivel 0%, ceea ce înseamnă că nu se vor păta la fel de uşor ca alte tipuri de plăci, că sunt rezistente la îngheţ-dezgheţ, că nu sunt modificate de razele UV păstrându-şi aspectul chiar dacă sunt montate la exterior şi expuse soarelui, în continuu.

Gresia porţelanată GUDART este realizată din argilă foarte fină şi alte elemente precum siliciu, cuarţ, feldspat care sunt arse la temperaturi ridicate pentru a elimina umezeala şi pentru a forma o placă tare, densă, durabilă, cu o absorbţie de apă mai mică de 0,5%, vitrificată.

Plăcile de ceramică porţelanată GUDART sunt utilizate pe scară largă pentru podele şi pereţi datorită absorbţiei scăzute de apă, aspectului elegant şi caracteristicilor de întreţinere uşoare ce le-au făcut extrem de versatile.

Astăzi, producătorii italieni, furnizori GUDART, au schimbat dramatic perspectiva şi calitatea plăcilor de ceramică porţelanată, actualizând designul, metodele şi tehnologiile de producţie.

Dacă sunteţi în căutarea unei ceramici (gresie şi faianţă) care să fie atât frumoasă, cât şi durabilă, plăcile ceramice porţelanate sunt alegerea perfectă.

GUDART oferă o gamă largă de plăci de gresie porţelanată, într-o varietate de culori şi stiluri.

Răsfoiţi astăzi colecţia noastră şi găsiţi gresia perfectă pentru casa dvs. www.gudart.ro.

Produse deosebite, disponibile în stoc la preţ promoţional, cu livrare imediată - în limita stocului disponibil - găsiţi pe: www.gudart.ro/promoţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură