(P) Gel unghii – O atracţie pentru oricine te priveşte

Manichiură cu gel UV.
Manichiură cu gel UV. (PSK Solution)

Gelul UV este un plastic fotopolimerizabil care este folosit la modelarea unghiilor. Un gel unghii bun se caracterizează prin opţiuni optime de procesare şi prezintă o bună stabilitate şi durabilitate. Gelul UV se întăreşte în aparatul de fotopolimerizare sub lumină UV. Timpul obişnuit de întărire este de aproximativ două minute. Gelul se aplică pe unghie în mai multe straturi. Întărirea gelului este necesară după fiecare strat. Se aplică în trei straturi şi poate fi completat cu un alt strat franţuzesc.

Gel unghii pentru modelarea unghiilor

Primul strat de gel este realizat cu gelul de grund. Gelul foarte subţire are proprietăţi de aderenţă foarte bune şi serveşte ca promotor de aderenţă cu unghia naturală. Gelul de acumulare vine deasupra gelului de bază. Acest gel UV este mult mai vâscos şi are avantajul că unghia poate fi modelată mai bine cu el. Poţi folosi peria de gel pentru a plasa o picătură în mijlocul unghiei şi apoi prelucreaz-o spre vârfurile unghiilor. Gelul se aplică pe unghie în aşa fel încât mijlocul unghiei artificiale să fie stabil, iar capetele să rămână delicate. Un gel construcţie bun oferă avantajul că se netezeşte până la sfârşitul procesului de întărire, făcând inutilă munca obositoare de pilire. Acest lucru economiseşte timp preţios. Gelul de etanşare se aplică ca ultim strat. Acest gel are o vâscozitate destul de subţire şi are proprietăţi bune de strălucire. Unghiile cu gel sunt gata.

Este util un set cu gel unghii pentru începători?

Un set permite o intrare necomplicată în designul unghiilor. Conţine gelurile necesare pentru modelarea unghiilor artificiale. Pentru o începătoare în domeniul designului de unghii, un set cu gel unghii oferă multe avantaje. Un astfel de set ar trebui să conţină următoarele geluri:

  • Un gel UV de aderenţă subţire care serveşte ca promotor de aderenţă pentru unghia naturală.

  • Un gel UV de modelare care este folosit pentru a construi modelarea unghiilor.

  • Un gel UV franţuzesc pentru crearea vârfurilor albe ale unghiilor.

  • Un gel UV de etanşare care este aplicat pe unghie ca ultim strat. Aduce un efect plăcut de strălucire.

Gel unghii - Avantajele modelării

Unghiile modelate cu gel unghii aduc o mulţime de avantaje în viaţa de zi cu zi. Primul lucru pe care îl observi este că unghiile cu gel UV îi conferă purtătoarei un aspect bine îngrijit. Odată cu unghiile, mâna devine o atracţie pentru orice privitor. Dacă acorzi o importanţă şi mai mare aspectului vizibil, poţi decora unghiile cu gel UV în stil nail art.

Manichiura realizată cu gel unghii impresionează prin stabilitatea ridicată. Femeile care au unghii fragile în special, sunt uşurate că unghiile cu gel le oferă o mai mare stabilitate. Acest lucru face ca o unghie să se rupă mult mai rar. Aspectul extraordinar pe care îl oferă noile unghii cu gel UV creşte încrederea în sine. Aspectul îngrijit pe care îl radiază unghiile cu gel transformă toată imaginea ta. Gelul nu doar remodelează unghia şi o aduce la lungimea dorită, dar garantează şi că durează mai mult timp. Pe lângă manichiura clasică cu lac, femeile preferă acum manichiura cu gel unghii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură