Orban: Piaţa Victoriei nu e Piaţa Dragnea! Firea răpeşte cetăţenilor români dreptul de a protesta paşnic

Este limpede pentru toată lumea ca scopul acestui pseudotârg organizat de primăriţa Gabriela Firea este acela de a le răpi cetăţenilor dreptul de a protesta în Piaţa Victoriei, a acuzat liderul liberalilor Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Primăriţa PSD a Capitalei, Gabriela Firea, trebuie să nu se mai încăpăţâneze să-i facă jocul şefului ei de partid, Liviu Dragnea şi să renunţe la ideea organizării unui târg în Piaţa Victoriei, a atras atenţia sâmbătă, pe pagina de socializare, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"Este simplu, doamna Firea. Renunţaţi la ideea stupidă de a organiza un târg în Piaţa Victoriei. Niciun primar general nu a organizat vreodată un târg în această locaţie. Pentru că este total nepotrivită pentru un târg, din multe motive. Este limpede pentru toată lumea că scopul acestui pseudotârg este unul singur, acela de a le răpi cetăţenilor români dreptul de a protesta în Piaţa Victoriei, locul celor mai frumoase manifestaţii publice", a declarat Orban.

Liderul PNL i-a atras atenţia primăriţei Firea că, dacă se încăpăţânează să îi facă jocul lui Dragnea, va fi personal responsabilă de tot ce se va întâmpla în Piaţa Victoriei de acum încolo.

"Ţineţi minte: Piaţa Victoriei nu este Piaţa Dragnea. Ci este spaţiul public în care se exprimă o mare parte din societate, cea care nu înghite pe nemestecate toate minciunile şi abuzurile PSD şi care vrea altceva mai bun pentru România", a conchis Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne