Năsui: Tarom, al 10-lea an consecutiv pe minus. Pierderile acestea se fac pe banii dumneavoastră

De 10 ani de zile consecutiv, Tarom tot raportează pierderi. Atunci când statul creşte taxele şi impozitele, poate le mai amintiţi de acest lucru, precum şi de sutele de companii de stat aflate în situaţii similare, i-a îndemnat deputatul Claudiu Năsui pe contribuabili.
Claudiu Năsui (USR)
Claudiu Năsui (USR) (Epoch Times Romania)

Compania naţională de transport aerian Tarom estimează în 2017 pierderi în valoare de 41,2 milioane lei, al zecelea an consecutiv de când e pe minus, iar nota de plată le revine tuturor celor cărora li se iau taxe şi impozite în România, a remarcat duminică, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Toate indicaţiile arată că Tarom va face în 2017 al 10-lea an consecutiv de pierderi. Pierderile acestea se fac pe banii dumneavoastră, tuturor celor cărora li se iau taxe şi impozite în România. Atunci când statul creşte taxele şi impozitele şi vă spune că "nu sunt bani", poate le mai amintiţi de Tarom şi de sutele de companii de stat, supranumite "găuri negre", care sunt căpuşate şi prost gestionate într-un mod caracteristic pentru lucrurile pentru stat", a reacţionat Claudiu Năsui, care a distribuit un articol publicat de profit.ro pe această temă.

Potrivit publicaţiei citate, Tarom estimează că va înregistra în acest an pierderi în valoare de 41,2 milioane lei, în scădere cu 12,3% faţă de nivelul de anul trecut, la venituri totale de 1,32 miliarde lei. Bugetul companiei arată că 2017 ar urma să fie al zecelea an de pierderi pentru Tarom, având în vedere că societatea nu a mai înregistrat profit din 2007.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne