Mitică Dragomir şi Mircea Sandu, închisoare cu suspendare

Cei doi grei ai fotbalului, Dragomir şi Sandu, au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir (www.cotidianul.ro)

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au pronunţat sentinţa în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, dispunând pedepse de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru Mircea Sandu şi Mitică Dragomir. Cei doi vor fi obligaţi, de asemenea, la plata unei amenzi penale de 80.000 de lei şi să presteze 3 luni de muncă în folosul comunităţii.

Judecătorii au mai dispus amenzi penale de peste 370.000 de lei pentru Liga Profesionistă de Fotbal şi Federaţia Româna de Fotbal. De asemenea, instanţa a decis ca Adrian Mititelu să primească 1 miliard de lei, adică peste 220 de milioane de euro. Suma ar trebui plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, informează gsp.ro. Decizia nu este definitivă.

Potrivit sursei citate, procurorii DNA au cerut câte 14 ani de închisoare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, adică pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanţe agravante.

Reamintim că în 2011, membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011, printre care Sandu şi Dragomir, au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-ar fi adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne