Maria Şarapova, primul titlu câştigat după revenirea în circuitul profesionist (Tianjin)

Jucătoarea rusoaică a cucerit, duminică, titlul de la Tianjin (China) după ce a trecut cu 7-5, 7-6 (8) de sportiva din Belarus, Arina Sabalenka.
Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova.
Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova. (twitter.com)

Maria Şarapova (30 ani, 86 WTA) continuă să fie o tenismană redutabilă. Revenită în luna aprilie circuitul profesionist după o absenţă de 15 luni în urma unei suspendări pentru dopaj, fosta lideră a ierarhiei WTA, a cucerit, duminică, titlul de la Tianjin. Ultimul succes al rusoaicei data din mai 2015, când s-a impus la Roma.

Campioana din Rusia s-a impus în marea finală a competiţiei chineze, dotată cu premii de 426.750 dolari, în faţa Arinei Sabalenka (Belarus), scor final 7-5, 7-6 (8). Partida a durat două ore şi 5 minute.

Pentru Şarapova, care are în palmares cinci turnee de Mare Şlem câştigate, este cel de-al 36-lea titlu WTA cucerit, în timp ce jucătoarea din Belarus, care a pierdut şi finala de la Shenzen, continuă cursa după primul ei titlu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport