Javier Mascherano şi-a anunţat retragerea de la naţionala Argentinei

"Ciclul meu în selecţionată se încheie în Rusia, nu voi merge mai departe. Sampaoli (antrenorul Argentinei — n.red.) va decide dacă trebuie să fiu selecţionat pentru Mondial sau nu", a declarat fundaşul argentinian.
Fotbalistul argentinian Javier Mascherano.
Fotbalistul argentinian Javier Mascherano. (twitter.com)

Fotbalistul internaţional Javier Mascherano, care în prezent evoluează în Primera Division la gruparea catalană FC Barcelona, şi-a anunţat retragerea din reprezentativa Argentinei după Cupa Mondială de anul viitor din Rusia, potrivit AFP.

"Ciclul meu în selecţionată se încheie în Rusia, nu voi merge mai departe. Sampaoli (antrenorul Argentinei — n.red.) va decide dacă trebuie să fiu selecţionat pentru Mondial sau nu", a comentat fundaşul în vârstă de 33 de ani într-un interviu acordat postului argentinian de televiziune TyC Sports.

Mascherano are la activ 139 de meciuri în tricoul naţionalei "albiceleste" , timp în care a pierdut cinci finale: patru de Copa America (2004, 2007, 2015, 2016) şi una de Cupă Mondială, în 2014, dar a şi câştigat două titluri de campion olimpic (2004 şi 2008).

Argentinianul a fost titular marţi, în victoria de la Quito, împotriva Ecuadorului (3-1), în urma căreia Argentina s-a calificat la Cupa Mondială 2018.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport