Florin Cîţu: "Vă prezint astăzi o mare ticăloşie a statului PSD-ist. Se va repeta şi în 2018"

Din 2008, PSD le-a luat românilor bani pe post de taxă de poluare şi i-a folosit la altceva decât a promis. Acum, în loc să le restituie oamenilor banii, statul pune la cale o altă ticăloşie, atrage atenţia liberalul Florin Cîţu.
Loredana Diacu
03.12.2017

alte articole

Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)
Loredana Diacu
03.12.2017

Dragnea şi Tudose o pun de un CARITAS, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, acuzând PSD-ul că a detunat banii plătiţi statului de români pe post de taxă de mediu, iar acum, în loc să îi despăgubească corect pe cetăţeni, le pregăteşte o nouă taxă.

"Ştiaţi deja că statul PSD-ist este mafiot. Nu este un secret. Vă prezint astăzi o mare ticăloşie a acestui stat PSD-ist. Şi mai rău, e pe cale să se repete şi în 2018.

Din 2008 şi până astăzi aţi împrumutat statul român împotriva voinţei voastre. Mă refer la taxa de mediu/taxa de poluare/timbru de mediu/taxa de primă înmatriculare etc. Deşi aveau nume diferite reprezentau aceeaşi hoţie brevetată de statul mafiot PSD-ist.

În 2013, celebrul premier VVP, prin OUG 9/2013 perfecţiona un sistem prin care statul vă fură banii din buzunar. Şova ne anunţa că destinaţia acestei taxe o să fie construcţia de autostrăzi şi drumuri naţionale şi VVP aproba această ordonanţă, deşi ştia că este împotriva directivelor UE. Alt premier PSD-ist care nu se simte bine în UE.

La sfârşitul anului, VVP senin ne anunţa că a folosit banii pentru altceva. Prin “altceva” înţelegeţi voi la ce mă refer. Pe ce cheltuie banii PSD de obicei?", scrie Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Senatorul reaminteşte că, încă din 2009, unii români au dat în judecată statul român şi au câştigat. PSD promite însă că le dă banii abia în 2019...

"Suntem în 2017, şi doar după decizia CJUE PSD-işti supăraţi se jură pe programul de guvernare că ne dau banii înapoi. Cine îi mai crede?

Aţi înţeles cum stă treaba cu statul mafiot PSD-ist? Ăştia ne-au luat banii din 2008 şi ne promit că îi returnează până în 2019. În tot acest timp ei, PSD-iştii, ştiau că aceşti bani sunt încasaţi ilegal", spune senatorul.

Potrivit lui Cîţu, "ticăloşia" PSD nu se opreşte însă aici aici, social-democraţii pregătind o nouă taxă pentru că nu au bani să restituie taxele plătite până acum.

"După ce am analizat cererea de restituire nu o să vă vină să credeţi ce am descoperit. Ăştia sunt mai hoţi ca Terente din Brăila.

Iată ce am descoperit:

- Nu toţi cetăţenii care au plătit taxă sunt trataţi la fel. Cei care nu au acţionat statul în judecată primesc banii înapoi. Şi atât. Ceilalţi primesc în plus şi dobândă legală penalizatoare şi cheltuieli de judecată.

- Nu primiti bani cash neapărat. Se fac compensări. Deştept statul asta mafiot PSD-ist, nu-i aşa?

Trei concluzii:

1. Statul PSD-ist s-a folosit de banii tăi gratuit din 2008 şi până astăzi. Dacă nu ai dat statul în judecată primeşti suma plătită iniţial şi atât. PSD ţi-a răpit în cunoştinţă de cauză dreptul de face orice altceva cu banii ăştia - să cheltuieşti, să investeşti, să economiseşti.

2. Vestea proastă este că nici suma plătită iniţial nu o mai vedeţi. Pentru că Dragnea, bandit adevărat, a scris în cererea de restituire, pe care o semnăm toţi, că suntem de acord cu compensarea sumelor.

3. Statul PSD-ist ştia că ce face este ilegal. Cine ne restituie nouă, celor care nu am dat în judecată statul, dobânzile pentru 8 ani de zile în care s-au folosit de banii noştri? Chiar şi fără dobânzi statul are de restituit aproape 1% din PIB în 2018. E groasă rău!

Să fie foarte clar. Români, vi se pregăteşte o nouă taxă pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum (de aceea se tot amână bugetul pentru 2018).

Cum se va numi noua taxă, nu mai contează. Dar ştim sigur că la câteva luni după aplicare, cineva o va anula în instanţă. Şi nici asta nu va conta. Cei care o plătesc să se aştepte să o primească înapoi în medie după o perioadă de 8 ani (sumele vor fi mai mari că cele din perioada 2008-2016)

PS. Tudose s-ar putea să renunţe la noua taxă, dacă ne exprimăm cât mai mulţi împotriva acesteia", concluzionează senatorul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor