Florin Cîţu: Dragnea trebuie să răspundă personal pentru colapsul României

Pentru ce fac PSD şi Dragnea ţării în aceste luni, pierderea alegerilor în 2020 este un cost mult prea mic, a opinat liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea trebuie să răspundă personal pentru "colapsul României", a comentat miercuri, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Ofensiva împotriva sectorului privat - care fură şi nu plăteşte impozite, dacă stai să asculţi propaganda PSD - este rezultatul populismului lui Dragnea şi al PSD. După şapte luni de guvernare, şi fără să fie implementate legea salarizării unitare şi legea pensiilor, banii colectaţi din taxe, impozite şi accize NU ajung pentru plata salariilor bugetarilor şi a asistenţei sociale. Mai simplu, NU au bani de pensii şi salarii! Ahh da, le plătesc pentru că se împrumută de la bănci (da, aţi auzit bine de la bănci) pentru a acoperi diferenţa.

Şi se (ne, pentru că noi plătim până la urmă), vor împrumuta şi mai scump pentru că taxa pe care Dragnea şi PSD o vor impune sectorului financiar-bancar (bănci, IFN, asiguratori) se va vedea în PREŢUL pe care statul îl va plăti pentru aceste împrumuturi! Asta nu o spune Tudose", a declarat Florin Cîţu.

Potrivit senatorului PNL, populismul şi incompetenţa costă, însă, din păcate nu plăteşte cine trebuie.

"Pentru ce fac PSD şi Dragnea României în aceste luni, pierderea alegerilor în 2020 este un cost mult prea mic. Ar trebui să plătească personal", a subliniat Florin Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne