Dragnea: Tudorel Toader trebuie să aibă o poziţie publică faţă de scandalurile din Justiţie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea i-a atras atenţia ministrului Justiţiei că trebuie să ia atitudine în mod public pe tema ultimelor scandaluri din lumea justiţiei.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să aibă o poziţie publică faţă de ultimele scandaluri din domeniul justiţiei, a transmis luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Ministrul Justiţiei trebuie să prezinte un calendar de promovare a legilor justiţiei şi, de asemenea, este firesc să aibă o poziţie publică faţă de nenumăratele întâmplări din ultima perioadă generate de stenograme, de înregistrări, de dezvăluiri şi aşa mai departe", a declarat Dragnea la finalul Biroului Permanent Naţională al PSD, citat de Agerpres.

Liderul PSD a argumentat că "începe să se vorbească în mod serios chiar de un conflict între două puteri ale statului, poate chiar trei".

"Acest război nu mai trebuie să fie. Deci, e o situaţie care trebuie tranşată într-un termen rezonabil, în aşa fel încât să revenim la normalitate în această ţară, pentru că avem provocări uriaşe şi mize uriaşe. Şi nu ne învârtim toţi în jurul unei bălţi", a adăugat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne