Dinamo Bucureşti - ACS Poli Timişoara 1-0, în play-out-ul Ligii I la fotbal

Echipa dinamovistă a trecut la limită pe teren propriu de formaţia ACS Poli Timişoara, scor final 1-0, meci din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1.
(Ben Hoskins / Getty Images)

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a obţinut un nou succes, elevii antrenaţi de Florin Bratu impunându-se cu un sec 1-0 în faţa celor de la ACS Poli Timişoara, vineri seara, în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1.

Singura modificare pe tabela de marcaj s-a produs în minutul 74 al întâlnirii prin tânărul atacant Robert Moldoveanu (19 ani), care l-a învins pe goalkeeper-ul Straton în urma un offside nesemnalizat.

Partida a fost una destul de animată, ambele echipe luptând curajos pentru cele trei puncte puse în joc.

Dinamoviştii, care veneau cu un moral bun după trei succese consecutive, şi-au bucurat din nou susţinătorii prezenţi în tribune, care, graţie acestui rezultat şi-au consolidat prima poziţie în clasamentul din play-out, la şapte puncte de ocupanta locului doi - FC Botoşani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport