Dezvăluiri: Comisia de Sănătate din Camera Deputaţilor a protejat Hexi Pharma. Condrea era ofiţer SIE

Patronul Hexi Pharma ar fi fost ofiţer SIE, susţine cea care i-a fost soţie. Mai mult, potrivit femeii, afacerea dezinfectanţilor diluaţi ar fi beneficiat de protecţie atât din partea unor parlamentari cât şi din partea serviciilor.
Dan Condrea
Dan Condrea (Bună ziua Timişoara)

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, face o serie de dezvăluiri incendiare vizând activitatea fostului său soţ. Venită la Tribunalul Bucureşti, unde cere custodia copilului pe care îl are cu Condrea, femeia a susţinut că ea a fost cea care a sesizat autorităţile cu privire la dezinfectanţii diluaţi, pe 14 septembrie 2015 şi tot ea i-a trimis ulterior jurnalistului Cătălin Tolontan documentele scanate, relatează stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, Laura Georgescu a mai susţinut că are documente despre afacerile ilegale ale lui Condrea, despre liste cu şpăgi oferite unor oameni din partide, unor parlamentari din Comisia de Sănătate, şi despre protecţia din partea serviciilor.

Laura Georgescu a mai afirmat că fostul său soţ a dat şpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif şi pe care este dispusă să le pună la dispoziţia anchetatorilor.

"Protecţia în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor", a spus femeia, precizând că Dinu Flori, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, ştie detalii.

Laura Georgescu a mai afirmat că este exclus ca fostul său soţ să se fi sinucis. Femeia a mai afirmat că Dan Condrea era ofiţer SIE.

"L-am întrebat direct dacă este ofiţer SIE. El nu mi-a răspuns nimic, deşi de obicei îmi răspundea cu da sau nu (...) El era ofiţer SIE, iar ofiţerul nu se deconspiră", a declarat fosta soţie a lui Condrea.

Femeia le-a arătat jurnaliştilor o fotografie de la nunta sa cu Dan Condrea, în care susţine că apare un colonel de la serviciul Doi şi'un sfert, Iancu Damian şi a susţinut că aceasta este dovada că fostul ei soţ a fost mereu filat de serviciile secrete. Mai mult, Condrea ar fi plătit către DIPI diverse sume de bani pentru a beneficia de protecţie în trafic.

"Le plătea TVA-ul la maşini. La DIPI, Velciu Alexandru, le plătea. Primea protecţie când i se suspenda permisul de conducere, erau mai indulgenţi cu punctele...", afirmă Laura Georgescu.

De asemenea, Laura Georgescu a mai afirmat că şi SRI şi CIA ar fi fost implicate în filajele asupra ei şi a lui Dan Condrea şi că fostul şef SRI, George "Maior ştie mai bine, că are toate datele", a afirmat Laura Georgescu.

”Duminică seară fetiţa era la mine în braţe. Dan Condrea nu m-a mai sunat el pe mine. Am fost sunată de un agent CIA, cred că este, Brânduşa Constatin. Deci a pus pe cineva să mă sune şi să mă ameninţe. La mine a fost o singură solicitare verbală că dacă decedează înaintea mea vrea înmormântare cum a avut tatăl meu şi să îi cânte fanfara militară. Cu siguranţă a fost ofiţer SIE, a fost filat în permanenţă de SIE şi de CIA", a susţinut Georgescu, citata de B1 TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne