Cum îţi poţi monetiza conţinutul video pe noua platformă socială Gan Jing World

Pagina de web a platformei Gan Jing World
Pagina de web a platformei Gan Jing World (Captură video)

Gan Jing World este locul în care se dezvoltă un conţinut sănătos. Astăzi, suntem încântaţi să facem un anunţ important: Începând cu ianuarie 2024, creatorii de conţinut eligibili şi invitaţi pot să-şi monetizeze audienţa video globală prin intermediul Programului nostru de monetizare a conţinutului (Beta).

Acest lucru marchează o etapă importantă pentru creatori, deoarece platforma online cu cea mai rapidă creştere oferă o acoperire mai largă, ajutându-i pe creatori să câştige mai mult pentru operele lor. Rămâneţi pe fază, deoarece programul de venituri are în plan să se deschidă în curând pentru creatorii din alte ţări!

Cum funcţionează

Anunţurile video pre-roll şi in-stream au fost concepute pentru a permite creatorilor să îşi monetizeze conţinutul video pe Gan Jing World, facilitând totodată accesul advertiserilor la audienţe masive şi sponsorizarea unui conţinut de calitate.

Cu acest nou Program de monetizare a conţinutului (Beta), este mai uşor ca oricând să monetizezi conţinutul video pe Gan Jing World. Creatorii de conţinut nu trebuie decât să îşi încarce videoclipurile de lungă durată şi transmisiunile în direct pe www.ganjingworld.com şi apoi primesc majoritatea veniturilor din publicitate prin intermediul plăţilor automate de împărţire a veniturilor.

Beneficii pentru creatori: O ofertă competitivă

Directorul media Nick Janicki împărtăşeşte cu creatorii unicitatea noului program de venituri în comparaţie cu altele existente în prezent:

"Gan Jing World plăteşte o cotă competitivă de 55% din veniturile nete provenite din reclame. Nu numai că această rată de revenire oferă creatorilor mai mult decât orice altă platformă existentă, dar un prag de eligibilitate mai mic invită mai mulţi creatori să participe, deoarece sunt necesari doar 500 de urmăritori şi 500 de ore de vizionare valide".

Programul de monetizare a conţinutului se află în faza de început şi funcţionează în prezent doar pe bază de invitaţie. Explorăm în permanenţă modalităţi de îmbunătăţire a experienţei şi ascultăm îndeaproape comunitatea noastră pentru feedback.

Cum puteţi fi invitat în program?

Tot ce trebuie să faceţi este să postaţi în mod regulat conţinut de înaltă calitate şi atractiv pe care publicul dumneavoastră ţintă îl adoră.

Cu ajutorul funcţiilor de construire a comunităţii din Gan Jing World, vă puteţi dezvolta grupul de fani şi puteţi debloca monetizarea şi alte oportunităţi viitoare.

Un apel pentru o comunitate online sănătoasă şi vibrantă

Bunătatea se plăteşte, la propriu, pe Gan Jing World.

"Gan Jing" înseamnă "curat". Peisajul online de astăzi este plin de pornografie, violenţă şi dezinformare, din cauză că algoritmii reţelelor de socializare au creat o buclă de dependenţă de care este greu să te eliberezi.

Gan Jing World este dedicată contestării acestei tendinţe şi este hotărâtă să colaboreze cu creatorii de conţinut cu idei similare şi să îi recompenseze pentru a stabili o comunitate online vibrantă, centrată pe un conţinut sănătos şi pozitiv.

În octombrie 2023, Gan Jing World a lansat programul de membru al canalelor (Beta), oferind creatorilor de conţinut opţiunea de a activa abonamente plătite la videoclipuri, transmisiuni în direct şi articole, în timp ce sunt plătiţi cu 80% din veniturile acumulate.

Ofertele de monetizare pentru creatori arată încrederea companiei în modelul său de afaceri şi faptul că bunătatea şi profitul sunt realizabile simultan.

În plus, Gan Jing World se străduieşte să protejeze datele utilizatorilor împotriva ameninţărilor, să protejeze libertatea de exprimare şi să susţină drepturile omului pentru grupurile vulnerabile.

"Creatorii care s-au confruntat în trecut cu demonetizarea pentru că şi-au spus adevărul vor prospera pe o platformă care include toate punctele de vedere şi susţine libertatea de exprimare", a declarat directorul media Nick Janicki.

Detalii despre program

Eligibilitate

- 18 ani sau mai mult

- Minim 500 de urmăritori pe canalul tău Gan Jing World

- Minimum 500 de ore de vizionare publică validă în ultimele 6 luni

- Minim 2 videoclipuri de lungă durată încărcate în ultimele 30 de zile

- Locuiţi într-o ţară/regiune în care este disponibil Programul de monetizare pentru creatori

Regiuni disponibile

Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Germania, Franţa, Finlanda, Irlanda, Japonia (alte ţări şi regiuni vor fi disponibile în curând!)

Ce fel de conţinut poate fi monetizat?

- Videoclipuri de lungă durată mai lungi de un (1) minut

- Siguranţă pentru marcă şi uşor de utilizat de către agenţii de publicitate

- Se aliniază cu liniile directoare ale comunităţii

- De înaltă calitate, cu grad ridicat de implicare şi originale

Odată ce aţi aplicat, canalul dumneavoastră va fi analizat în ansamblu de către sisteme automate şi personal pentru a determina dacă acesta îndeplineşte politicile şi liniile directoare ale Gan Jing World.

Canalele din program vor fi revizuite în mod continuu pentru a se asigura că acestea continuă să respecte politicile şi orientările Gan Jing World. În cazul în care un canal nu publică niciun conţinut nou timp de 6 luni, statutul său de monetizare poate fi reziliat.

Cum se calculează veniturile?

Gan Jing World va plăti 55% din veniturile nete obţinute din reclame în legătură cu videoclipurile dumneavoastră de lungă durată în cadrul Gan Jing World Video Player.

O serie de factori pot influenţa modul în care sunt calculate veniturile din reclame pentru videoclipurile din cadrul programului, inclusiv vizualizările video, implicarea în videoclipuri, autenticitatea conţinutului, regiunea în care este vizualizat videoclipul dumneavoastră, precum şi asigurarea faptului că videoclipurile respectă Ghidul comunităţii Gan Jing World şi Termenii de utilizare.

Vă rugăm să reţineţi că nu toate videoclipurile pot fi considerate ca fiind eligibile pentru partajarea veniturilor din publicitate.

Cum să accesaţi veniturile din monetizare

Pentru a accesa Tabloul de bord al veniturilor, accesaţi Creator Studio şi selectaţi "Monetizare". De acolo, atingeţi "Ads" pentru a verifica cât aţi câştigat. Veniturile dumneavoastră estimate vor apărea în Tabloul de bord al veniturilor la trei (3) zile după ziua în care au fost acumulate vizionările video.

Cum vei fi plătit

Gan Jing World vă va plăti atât timp cât soldul câştigat este de cel puţin 50 de dolari americani (sau echivalentul său în moneda locală) în termen de şaizeci (60) de zile de la sfârşitul lunii în care a fost acumulat venitul dumneavoastră. Veniturile vă vor fi emise prin Stripe.

Înscrieţi-vă la programul de monetizare a creatorilor exclusiv pe bază de invitaţie.

După ce canalul dumneavoastră a atins pragul de eligibilitate, a primit o invitaţie oficială şi a depus un formular de înscriere, vă vom examina canalul pentru a ne asigura că acesta îndeplineşte cerinţele de eligibilitate şi respectă politicile de monetizare, de conţinut şi de drepturi de autor ale Gan Jing World, precum şi termenii şi liniile directoare.

Dacă canalul dumneavoastră este acceptat în program, puteţi începe să câştigaţi bani din reclame pe videoclipuri de lungă durată.

Fila "Monetizare" va apărea în panoul din stânga din Creator Studio. Faceţi clic pe Apply Now (Aplică acum) pentru a analiza şi Accept pentru a accepta termenii. Apoi, configuraţi-vă contul Stripe pentru a primi plata.

Aşadar, ce mai aşteptaţi? Alăturaţi-vă lumii Gan Jing şi începeţi ceva grozav!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură