Contra curentului: Un deputat PSD va vota împotriva proiectului Pleşoianu-Nicolae care vizează ONG-urile

Nu toţi pesediştii sunt încântaţi de proiectul de lege marca Pleşoianu-Şerban Nicolae care introduce o serie de măsuri dure pentru organizaţiile neguvernamentale, susţine deputatul Petre Florin Manole.
Florin Manole
Florin Manole (Facebook)

Răspunzând unei interpelări pe Facebook, unul dintre deputaţii PSD, Petre Florin Manole, a anunţat că va vota împotriva controversatului proiect de lege iniţiat de pesediştii Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae care vizează ONG-urile.

"Voi vota împotrivă. Îmi voi susţine opinia în grupul PSD şi stiu deja că sunt şi alţi colegi împotrivă. Din câte stiu eu de la Gabriel Petrea, Guvernul a avizat negativ iniţiativa. Asta înseamnă deja un semnal politic şi un pas administrativ clar", a scris Petre Florin Manole.

În discuţiile sale cu internauţii, pesedistul a subliniat că "nu există nicio declaraţie de-a mea cu vreun stat paralel".

Iniţiativa legislativă - care impune ONG-urilor reguli drastice de funcţionare în numele transparentizării - a fost adoptat tacit de Senat şi urmează acum să ajungă pe masa Camerei Deputaţilor, care este for decizional.

Pentru mai multe detalii despre proiectul lui Pleşoianu şi Şerban Nicolae intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne