Conexiuni. O asistentă a Vioricăi Dăncilă, implicată în dosarul Bombonica

Dragnea încearcă să-i convingă pe români că el n-are nicio legătură cu nominalizarea Vioricăi Dăncilă ca premier însă o asistentă a europarlamentarei e implicată în dosarul Bombonica, acuză deputatul USR Tudor Pop.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times)
Loredana Diacu
17.01.2018

Una dintre asistentele Vasilicăi Viorica Dăncilă, teleormăneanca propusă de PSD pentru postul de premier, este implicată în dosarul Bombonica, dosar în care Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, arată, printr-o postare pe Facebook, deputatul USR Tudor Pop. Mai exact, respectiva asistentă - Adriana Botorogeanu - este "una din cele două persoane care au fost acuzate că ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman, de către Liviu Dragnea, fapte pentru care Liviu Dragnea este trimis în judecată."

Captură de pe site-ul PE
Captură de pe site-ul PE (Tudor Pop)

Redăm postarea lui Pop:

"Colegul meu de la Cluj, Daniel Kloyber, face o observaţie foarte interesantă. O reproduc aici parţial.

"Viorica Dăncilă - este propunerea PSD pentru poziţia de prim-ministru a României. Viorica Dăncilă - este euro-parlamentar, şefa grupului PSD în Parlamentul European. Botorogeanu Adriana - este asistenta parlamentară a doamnei Viorica Dăncilă.

Botorogeanu Adriana - este una din cele două persoane care au fost acuzate că ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman, de către Liviu Dragnea, fapte pentru care Liviu Dragnea este trimis în judecată".

Tot doamna Viorica le trimitea colegilor ei din Parlamentul European epistole în februarie 2017, în care încerca să le explice că dracul nu-i chiar atât de negru, asta până când asistenta româncă a unui europarlamentar britanic a trolat-o cu maxim efect, printr-un simplu reply all în care puncta omisiunile şi minciunile din e-mailul doamnei Viorica.

Acum vine Dragnea şi încearcă să ne convingă că 1) el nu are nici o legătură cu nominalizarea, ci partidul a ales-o 2) guvernul se va apuca serios, dar serios de treabă (pe legile justiţiei, desigur) şi 3) în sfârşit, avem un guvern pro-european.

Din toată strategia PSD-ului şi din toată ziua asta lipseşte întâlnirea cu cel mai important personaj al zilei: Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, căruia îi datorăm multe multe scuze.

Cum era vorba aia, mândru că sunt român.

Azi nu prea!", scrie deputatul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor