Cîţu, mesaj pentru Tudose: Aţi reuşit să izolaţi România, nu vă mai primeşte nimeni la Bruxelles

Nimeni nu îl mai crede pe premierul Mihai Tudose că e diferit de şeful său de partid, Liviu Dragnea, şi acoliţii săi, sau că vrea altceva mai bun pentru România, a acuzat senatorul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Într-o postare pe pagina sa de socializare intitulată "Tudose, pentru noi, este Dragnea 2!", senatorul PNL Florin Cîţu i-a adresat o serie de întrebări premierului, pe care susţine că acesta "nu le primeşte în emisiunile TV unde merge întotdeauna singur".

Întrebările lui Cîţu

- dacă economia merge aşa bine de ce nu respectaţi legea 227/2015, Codul Fiscal care spune că în 2018 TVA scade de la 19% la 18%?

- de ce într-un an cu creştere economică peste aşteptări sunt tăiate investiţiile şi în toate ieşirile publice ai avut un discurs naţionalist-socialist la adresa sectorului privat? În 2017 investiţiile au ajuns la minim istoric după ce au fost tăiate cu 10 miliarde de lei.

- dacă economia merge aşa bine de ce România este ţara din UE unde dobânzile la care se împrumută statul s-au dublat? de ce nu au încredere investitorii în tripleta Dragnea-Tudose-Vâlcov şi în guvernul României?

- de ce se depreciază moneda naţională când economia creşte ca-n poveşti?

- de ce aţi introdus supraacciza la combustibili suprataxarea contractelor part-time dacă economia creşte peste aşteptări?

- de ce nu respectaţi Constituţia şi tratatele semnate de România şi ratificate (şi cu votul dumneavoastră) de Parlamentul României (legea 83/2012-ratificarea Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernantă în cadrul uniunii economice şi monetare)?

- de ce aţi minţit şi aţi furat banii care mergeau la pilonul 2 de pensii, unde randamentele erau în medie 10% pe an?

"Românii s-au săturat de circul ieftin pe care îl faceţi, tu şi Liviu Dragnea. Doi clovni. Tudose, nimeni nu te crede că eşti diferit sau că vrei altceva mai bun pentru România. Eşti exact ca Liviu, Darius and Co. Sunteţi curajoşi doar când mergeţi singuri în emisiuni. Aveţi răspunsuri doar când vi se pun întrebările pentru care aţi venit pregătiţi. Toţi aveţi un discurs naţionalist-socialist, şi nu mai este mult până când veţi începe naţionalizarea sub diferite pretexte. În 2017 aţi reuşit să izolaţi România. Nu vă mai primeşte nimeni la Bruxelles iar investitorii ne ocolesc sau pleacă din ţară. Românii nu mai vor să-şi deschidă firme în România", a declarat Cîţu.

Liberalul susţine că, în ciuda promisiunilor PSD, românii au continuat să plece din România pentru o viaţă mai bună în ţări din lume care nu o duc tocmai bine din punct de vedere economic. Românii preferă orice altceva.

"Şi dacă Românii nu mai pot să stea în România, cine crezi că mai vine să investească aici? Poate doar prietenii tăi şi ai lui Liviu de la Est. Dar ei nu investesc, ei iau cu japca. Pentru mine este evident că asta vreţi. Să duceţi România spre Est pentru că în Est puteţi să furaţi liniştiţi fără să răspundeţi pentru asta. Pentru România nu ajunge să plece doar Liviu. Trebuie să plecaţi toţi. Şi repet ce ţi-am zis şi în Parlament. Pune mâna pe carte, cititul nu a ucis pe nimeni", a conchis Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne