Câine vagabond intră singur în cabinetul unui veterinar pentru a fi tratat [video]

Un câine de stradă a intrat singur în cabinetul unui veterinar (screenshot video Youtube)
Mioara Stoica
27.11.2023

Videoclipul în care se vede cum un câine vagabond a intrat singur în cabinetul unui veterinar pentru a fi tratat provoacă emoţie. S-a întâmplat în Juazeiro do Norte, un oraş din statul Ceará, Brazilia.

Câinele, care avea o labă rănită din cauza unui cui, a intrat vizibil suferind. De asemenea, avea sângerări în zona genitală.

Animalul a venit singur, ca şi cum ar fi fost un client, iar în primele secunde veterinarii nu păreau să înţeleagă situaţia. Totuşi, când au observat că avea probleme, au început să se ocupe de el.

Videoclipul emoţionant a fost difuzat de site-ul Diario Do Nordeste. "A sosit calm, şi-a arătat laba şi m-am dus să văd ce s-a întâmplat. Am observat că avea o hemoragie în regiunea genitală. Dar avea o problemă mult mai mare, pe care am diagnosticat-o abia mai târziu: o tumoră venerică transmisibilă (TVT). De asemenea, avea o leziune pe laba piciorului cauzată de un cui", a declarat profesionistul responsabil de centrul veterinar.

Dayse Silva, care a fost cea care a primit căţelul, a mai spus că, probabil, câinele a ajuns acolo atras de mirosul celorlalte animale de companie care se aflau în incintă.

Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar acum există o listă lungă de persoane care doresc să adopte câinele vagabond. Sute de persoane s-au oferit să adopte câinele pe reţelele de socializare, în timp ce alţii au mers personal la cabinetul veterinar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor