AUR Prahova a depus plângere la Poliţie. Acuză că alegătorii din judeţ primesc telefoane prin care sunt îndemnaţi să nu voteze AUR, pentru că are ”blat cu PSD”

.
. (Epoch Times România)
Ana Ion
23.04.2024

Filiala AUR Prahova anunţă, că a depus plângere la Poliţie pe motiv că alegători din acest judeţ au primit apeluri telefonice prin care erau îndemnaţi să nu voteze AUR, pentru că acest partid ”e într-un presupus blat cu PSD”.

Oficialii AUR susţin că aceste apeluri sunt ”un sabotaj mârşav” care ”a afectat integritatea şi demnitatea partidului şi a susţinătorilor săi”, relatează News.ro.

”Astăzi, 22 aprilie 2024, Alexandru Săraru, preşedintele AUR Prahova, a depus o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova în legătură cu un incident grav care a afectat integritatea şi demnitatea partidului nostru şi a susţinătorilor săi. Un număr semnificativ de membri AUR, precum şi simpatizanţi, au fost contactaţi telefonic de la un număr de telefon fix, identificat ca fiind 0377.900.833. Prin intermediul unui mesaj înregistrat, cei apelaţi au fost îndemnaţi să nu mai voteze AUR, susţinându-se că partidul nostru ar fi implicat într-un presupus blat cu PSD. Dorim să subliniem cu fermitate că aceste acuzaţii sunt complet false şi nefondate”, informează AUR Prahova într-un comunicat de presă.

Potrivit conducerii AUR Prahova, zeci de alegători din judeţi au primit astfel de apeluri telefonice în ultimele zile.

Preşedintele filialei AUR Prahova a susţinut că formaţiunea pe care o reprezintă ”nu are nicio alianţă, înţelegere sau colaborare cu PSD sau cu oricare alt partid politic” şi cataloghează ”incidentul” drept ”un sabotaj ordinar şi mârşav împotriva ascensiunii AUR” şi un ”atac vicios”.

”Ne exprimăm încrederea că IPJ Prahova va desfăşura o anchetă riguroasă şi va identifica rapid şi eficient persoanele responsabile de această acţiune condamnabilă”, declară Săraru, citat în comunicatul formaţiunii politice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor