Ana-Maria Popescu a cucerit Grand Prix-ul de spadă de la Doha

Sportiva română s-a impus, duminică, în marea finală în faţa italiencei Mara Navarria, scor final 10-6.
Scrimera română Ana-Maria Popescu.
Scrimera română Ana-Maria Popescu. (Captură foto)

Scrimera română legitimată la CSA Steaua, Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) a performat din nou, de această dată la Grand Prix-ul de spadă de la Doha (Qatar). Campioana olimpică de la Rio de Janeiro a fost de neoprit.

Ea a trecut în primul tur de Beate Christmann (Germania), cu 12-7, în turul doi a dispus de Tatiana Gudkova (Rusia), cu 15-7, iar în optimi s-a impus cu 15-7 în faţa Rossellei Fiamingo (Italia).

În sferturi a avut-o ca adversară pe rusoaica Tatiana Andriuşina pe care a învins-o cu 13-10, în semifinale a câştigat cu 15-9 în faţa chinezoaicei Hou Guangjuan, ca apoi în ultimul act să-şi adjudece supremaţia după duelul cu italianca Mara Navarria, scor final 10-6.

În cadrul aceleiaşi competiţii, Amalia Tătăran (CS Dinamo) a ocupat locul 30, Greta Vereş (CSA Steaua) - locul 51, iar Maria Udrea (CSA Steaua) - locul 53.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport