Ziua 356. "A fost o seară magică în toată România. A venit momentul să punem piciorul în prag"

Protest
Protest (Epoch Times)

Începute în urmă cu 356 de zile, protestele #rezist continuă în Piaţa Victoriei după ce, cu o seară în urmă, în jur de 100.000 de români au ieşit în stradă - în toată ţara şi în diaspora - împotriva "Ciumei Roşii" şi a planurilor sale din domeniul Justiţiei.

"Aseară a fost cel mai mare protest din acest an, şi cel mai mare din Februarie 2017. După un an în care au măcelărit Justiţia şi Economia, după ce şi-au schimbat doi premieri, după un an în care noi am protestat zi de zi, a venit momentul să punem piciorul în prag şi le-am spus: NU CORUPŢILOR. A fost o seară magică în toată România, o numesc magică pentru că am văzut determinare şi dorinţă la toţi cei care au ieşit să susţină justiţia. Am văzut tineri şi pensionari într-un număr mai mare decât în 2017, dar ce m-a impresionat cel mai mult, au fost câteva mame care-şi protejau bebeluşii de fulgii umezi şi reci, îi protejau de PSD.

A fost Bucureştiul plin de români veniţi din toată lumea, pe jos, cu autocarul, cu trenul, cu maşinile personale, cu avionul. Nu au lipsit incidentele create de jandarmi, care au avut grijă să "inducă" frica prin comunicate "pentru siguranţa noastră" prin care ne "sugerau" să avem grijă de copii. Aşteptăm o poziţie oficială şi câteva demiteri din această instituţie care acţionează ca o miliţie politică! Mâine îşi pregătesc noul Guvern, care nu va sta mai mult de şase luni. Dar ieri am câştigat poporul! NEAM UNIT!", a declarat un protestatar.

La rândul său, o altă manifestantă a remarcat că seara de 20 ianuarie "a arătat lumii că majoritatea este poporul, nu cea din Parlamentul penal, aservită infractorilor".

"Guvernarea PSD-ALDE este ilegitimă întrucât în mult trâmbiţatul program de guvernare până la virgulă şi secundă nu există modificarea legilor justiţiei şi a codurilor penale. N-ar fi primit nici 4% dintre voturi! Guvernanţii au o singură prioritate: rezolvarea problemelor penale ale lui Dragnea, ale complicilor lui şi ale celorlalţi care trebuie spălaţi de dosare pentru că-l deservesc. Acest lucru este inacceptabil pentru majoritatea poporului care iese în stradă şi-şi exprimă nemulţumirea. Împreună reuşim! Iubesc România, detest Hoţia!", a precizat protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne