Ziua 351. "Aşteptăm refuzul lui KWI de a mai numi un premier de la PSD!"

România a intrat în Cartea Recordurilor Negative - două guverne demise de propriul partid în decurs de doar 12 luni, asta în timp ce un Liviu Dragnea şi "ceilalţi trădători de ţară din PSD joacă ping-pong cu statul de drept", se transmite dinspre Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii au revenit lângă Guvern, pentru a 351-a seară consecutiv de la debutul asaltului asupra Justiţiei, respectiv de la adoptarea OUG 13. La indignarea legată de faptul că atacurile la adresa sistemului judiciar continuă, parlamentarii puterii pregătindu-se să modifice Codurile Penale, se adaugă şi cea legată de faptul că, prin sacrificarea celui de al doilea premier, PSD aruncă din nou ţara în criză.

La fel de frustrant li se pare cetăţenilor şi faptul că persoana nominalizată pentru a veni în fruntea Guvernului nu pare a avea alt merit decât acela de a fi teleormăneancă, cu alte cuvinte, o persoană din siajul lui Dragnea.

"Astăzi a fost şedinţa de după CEx la PSD şi "surpriză"! Premierul ales să fie prezentat Preşedintelui, este ales de către Partid, şi are o singură calitate! Este din Teleorman, cel mai prosper judeţ.

Pe de altă parte, premierul Japoniei nu a mai avut cu cine să se întâlnească, pentru că Tovarăşului Dragnea nu-i pasă de România şi de investitori, de locuri de muncă. Vrea să deţină puterea, aia absolută!

Ruşine trădătorului de ţară! Aşteptăm refuzul lui KWI de a mai numi un premier de la PSD!", spune protestatarul.

Un alt protestatar opinează şi el că Iohannis n-ar trebui să nominalizeze un premier PSD.

"Aşadar, România a intrat în Cartea Recordurilor Negative - două guverne demise de propriul partid în decurs de doar 12 luni! Infractorul Liviu Dragnea şi ceilalţi trădători de ţară din PSD joacă ping-pong cu statul de drept, democraţia şi stabilitatea politică din România! Preşedintele Iohannis are, din nou, "pâinea şi cuţitul" în mâinile sale. De data asta sper că "va tăia în carne vie" şi va trimite PSD-ALDE-UDMR în opoziţie.

Infractorul Liviu Dragnea este capo di tutti capi din Grupul Antiromânesc Infracţional Organizat al trădătorilor de neam şi ţară. Nu există decât o singură alternativă: preşdintele Klaus Iohannis să desemneze un premier din partea PNL-USR-PMP, cu doar două opţiuni: fie PSD-ALDE votează un Guvern minoritar al actualei opoziţii, fie îl resping de două ori şi avem alegeri anticipate. Însă, aşa după cum am mai spus de nenumărate ori în ultimele luni, nu cred că vom avea alegeri anticipate, având în vedere că niciun parlamentar de la putere şi din opoziţie nu doreşte să-şi piardă indemnizaţiile de senator/deputat şi, mai ales, pensia specială, la care are dreptul doar dacă are un mandat întreg de parlamentar.

Acum, totul depinde, la fel ca în vară, de preşedintele Klaus Iohannis! Sper ca, de această dată, să aibă curajul de a desemna un premier-candidat din partea PNL, USR şi PMP! Altfel, vom mai pierde alte luni aşa cum s-au pierdut lunile din guvernarea Mihai Tudose, iar Klaus Iohannis îşi va eroda foarte serios şansele la următoarele alegeri prezidenţiale! Iar dacă PSD-ALDE-UDMR îl vor suspenda pe Klaus Iohannis va fi cea mai mare greşeală a acestor trădători de ţară pentru că românii vor ieşi în stradă cu milioanele şi vor declanşa o nouă Revoluţie!!", transmite protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne