Ziua 350. "PSD/ALDE ne vor simpli spectatori la răfuielile mafioţilor şi asaltul asupra Justiţiei!"

Continuăm să protestăm, fiindcă ne dorim politicieni corecţi, responsabili şi chiar performanţi, nu ceea ce vedem că avem, transmit protestatarii reveniţi pentru a 350-a seară consecutiv lângă Guvern, lansând un apel la mobilizare pentru mega-protestul anunţat în data de 20 ianuarie.
Protest
Protest (Epoch Times)

În timp ce în PSD se dau noi bătălii interne pentru putere, Dragnea fiind pregătit, potrivit presei, să-şi dea jos cel de al doilea premier, protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei, convinşi că indiferent care dintre cele două tabere va câştiga, românilor tot nu le va fi bine. Pentru că, de la câştigarea alegerilor şi până acum, coaliţia la putere a demonstrat că serveşte doar intereselor de clan ale celor aflaţi vremelnic la putere şi nu pe cele ale poporului român.

În consecinţă, cetăţenii se declară hotărâţi să protesteze mai departe, pentru o Românie curată, condusă de politicieni oneşti.

"Continuăm să protestăm, fiindcă ne dorim politicieni corecţi, responsabili şi chiar performanţi, nu ceea ce vedem că avem. Politicienii din PSD, după ce că nu au făcut mai nimic bun pentru cei care i-au votat, ci mai mult rău (doar un exemplu, sunt oameni cărora le-au scăzut salariile nete în urma „revoluţiei” fiscale, care fusese anunţată ca fiind de bine pentru cei ce muncesc), acum sunt din nou foarte prinşi în bătălii interne meschine între grupuri ori găşti de interese.

Sunt atâtea semnale de alarmă din atât de multe direcţii, iar preocupările lor principale ţin de complicaţiile celor care au probleme cu legea şi de influenţa pe care o au aceştia în sfera partidului lor. Zilele acestea la ştiri am tot auzit declaraţii, unele chiar de beligeranţă, mai ales despre cât ar fi de oportun să-şi demită al doilea guvern într-un an şi despre cine ar fi mai breaz dintre ei când e vorba de guvernare. Asta am auzit, declaraţii de acest tip. Serios, are cineva dovezi sau măcar indicii că indivizilor ăstora le mai pasă de ceea ce au promis acum un an în campanie pentru a primi voturile oamenilor? Fiindcă cei din jurul lui Dragnea par a avea toate resursele şi eforturile canalizate doar pentru agendele şi obiectivele lor de luptă între politruci", spune protestatarul.

O altă protestatară opinează şi ea că protestele nu trebuie să se oprească, ci dimpotrivă, să se amplifice, până când obţinem ceea ce şi-au dorit cei care în '89 şi-au vărsat sângele pentru libertate. În opinia protestatarei, PSD ar trebui scos în afara legii, corupţia ar trebui eradicată, românii ar trebui să beneficieze de alegeri anticipate în urma cărora să-şi poată alege conducători oneşti.

"Eroii ne creditează să ducem lupta până la capăt, iar urmaşii noştri ne obligă! Politicienii actuali trebuie înlocuiţi de urgenţă cu alţii care să pună pe primul loc interesele vitale ale ţării şi ale cetăţenilor onorabili, nu cele personale sau ale grupurilor de interese mafiote!"

Actuala majoritate ne vrea simpli spectatori la răfuielile mafioţilor şi asaltul mojic asupra Justiţiei! Inacceptabil pentru cetăţenii care iubesc România şi detestă hoţia! Personal, mi-aş dori ca PSD = FSN = PCR, să fie scos în afara legii pe cale judecătorească, ca să terminăm odată pentru totdeauna cu vulnerabilitatea unora în faţa "capcanelor" care li se întind. În România, şi nu numai, nu poate exista prosperitate atâta timp cât nu ducem la cote minuscule corupţia! Corupţia ne ucide viitorul!

Nu cedăm, rezistăm, insistăm, câştigăm, uniţi cu toţii putem scăpa de hoţi, de corupţi, de trădători şi mafioţi, întărind statul de drept şi continuând parcursul ţării spre civilizaţie. Pentru aceasta este însă nevoie de toţi cei buni să acţioneze simultan şi hotărât! 20 ianuarie 2018, Bucureşti, Piaţa Universităţii!

Doresc anticipate, fără penali în funcţii publice, justiţie independentă şi puternică, politicieni integri şi competenţi, transparenţa alimentării şi cheltuirii banilor din bugetul ţării, primordiale să fie interesul ţării democrate şi al cetăţenilor cinstiţi, aducerea celor 5 milioane de români plecaţi înapoi acasă, lustraţie, respectul instituţiilor bugetare şi lista poate continua...

M-am lungit la vorbă, dar frustrările sunt multiple şi mă copleşesc zi de zi. Nu-mi vine să cred ce ni se întâmplă, după 28 de ani de la vărsarea de sânge, pentru libertate şi "jos comuniştii!". Incredibil, în 2018, protestez împotriva ciumei roşii care a "cangrenat" ţara şi viaţa cetăţenilor buni !...Aş vrea să fie un vis, din care să mă trezesc, în clipa următoare, chit că pentru asta primesc palme !!...Din păcate, este cât se poate de real coşmarul!

Respect şi consideraţie tuturor celor cărora le pasă, ies din casă sau îşi afirmă atitudinea public! România, spre VEST, pe un drum cu sens unic! Punct!", spune protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne