Ziua 344. "Fraţi români, realizaţi puterea pe care o avem? Ne vom scutura de jugul pe care ni l-au pus în spate aceşti infractori!"

Dacă românii, ca popor, vor deveni conştienţi de puterea lor şi vor ieşi în stradă, se vor scutura "de jugul" care le-a fost pus în spate de politicienii infractori, transmit protestatarii, reveniţi în Piaţa Victoriei pentru a 344-a zi consecutiv.
Protest
Protest

Protestatarii au revenit lângă Guvern, pentru a 344-a zi consecutiv de la "legiferarea hoţiei" prin OUG 13, determinaţi să îşi continue manifestările paşnice pentru o justiţie curată şi pentru o Românie condusă de politicieni oneşti şi buni profesionişti.

Nemulţumiţi că în fruntea ţării continuă să fie politicieni cu dosare penale sau chiar condamnaţi penal, că asaltul asupra Justiţiei nu conteneşte, protestatarii le reamintesc celor de acasă că stă în puterea lor să îşi schimbe soarta.

"Ceea ce s-a întâmplat ieri în faţa sediului PSD, felul în care au fost ridicate şi duse la secţie persoanele incomode (care protestau paşnic şi nu au refuzat legitimarea), încălcându-li-se drepturi cetăţeneşti fundamentale, arată cât se tem guvernanţii de "opinia separată", cât sunt de departe de ideea de democraţie şi de respectarea drepturilor omului. Cât sunt de exasperaţi că mai există oameni care nu renunţă la ideea de dreptate şi o clamează public, s-a văzut din faptul că nu s-au mai sfiit de televiziunile aflate acolo. Pur şi simplu, protestele au devenit de nesuportat. Fraţi români, dacă numai câteva persoane paşnice şi hotărâte au avut efectul ăsta asupra PSD, realizaţi puterea pe care o avem? Vă daţi seama ce ar însemna să ieşim din nou în stradă cu sutele de mii? Am încredere că noi, ca popor, vom deveni conştienţi de puterea noastră foarte curând şi ne vom scutura de jugul pe care ni l-au pus în spate aceşti infractori..", declară o protestatară, care a venit devreme lângă Guvern pentru a protesta.

O altă protestatară îşi arată şi ea dezamăgirea faţă de starea de degradare în care a fost adusă ţara, de faptul că sistemul a permis apariţia unor cazuri precum Lucan sau scandalul de la Băicoi, dar şi faţă de modul în care a manageriat poliţia cazul "pedofilului din lift", ajungând să îl reţină pe acesta abia după 72 de ore, deşi omul era poliţist. În cazul lui Mălin Bot, luat pe sus de la un protest în faţa PSD şi băgat în dubă, jandarmeria a ştiut însă să acţioneze foarte "eficient" şi prompt, arată protestatara:

"Mai putem avea încredere în Poliţie şi Jandarmerie? Şi fiindcă veni vorba de Jandarmerie nu pot să spun decât "Ruşine" pentru felul în care l-au ridicat pe Mălin Bot din faţa sediului PSD. Dacă un om care alege să protesteze pentru anumite motive este bruscat, un hoţ dovedit în instanţă că a furat milioane de ce este lăsat să fugă peste hotare?

Cea mai sinistră ştire a zilei de 8 ianuarie 2018 rămâne cea legată de scumpirea cu 8% a gazelor naturale. Ce arată aceasta? Acum, în plină iarnă, înseamnă mai puţină căldură şi scumpiri în lanţ ale tuturor mărfurilor. Şi când te gândeşti că sunt doar la început de an, nu poţi să-ţi pui întrebarea: oare ce majorări ne mai aşteaptă? Oare cât vom mai putea suporta? Stopăm aceste lucruri doar prin unitate şi solidaritate! Vă aşteptăm alături de grupul #Rezist!", declară protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne