Ziua 289. "O minte bolnavă cangrenată de propria putere conduce acum destinul unei ţări!"

Pe Dragnea nu îl interesează decât să fure cât mai mult şi să scape împreună cu grupul lui infracţional, susţin protestatarii, îndemnând cetăţenii la mobilizare.
Protest
Protest (Epoch Times)

Prioritatea actualei guvernări este asigurarea imunităţii corupţilor indiferent de costuri, iar Dragnea va continua să fure şi să mintă şi de acum încolo dacă românii nu iau atitudine, transmit protestatarii, reveniţi lângă Guvern pentru a 289-a seară consecutiv.

Indignaţi că la cârma ţării a ajuns o persoană cu trei dosare penale, oamenii îşi îndeamnă concetăţenii să ia atitudine pentru a opri flagelul corupţiei, care macină această ţară.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Trei dosare şi Dragnea nu vrea să demisioneze. Este condamnat penal şi mai are încă trei dosare din care reiese foarte clar că este un corupt sadea, capul unei reţele infacţionale şi el nu vrea să demisioneze. Ba mai mult, îşi cheamă colegii parlamentari să facă scut în jurul lui la DNA exact ca pe vremea lui Năstase. Acum este clar pentru toată lumea cine este Dragnea şi ce treabă are el cu România. Nu îl interesează decât să fure el cât mai mult şi să scape împreună cu grupul lui infracţional.

A zis că este în război cu DNA şi aşteaptă să dea legile justiţiei ca să poată fura nestingherit. E genul de corupt care te fură în faţă, la vedere, şi îţi spune senin că nu înţelegi tu bine ce face el. Că nu ştii tu ce face el. O minte bolnavă, cangrenată de propra putere, de propria avariţie, conduce acum destinul unei ţări. A minţit cu seninătate, cu răutate, cu dorinţa de a face asta, nu de ruşine şi moralitate. O să fure şi o să mintă şi de acum încolo, dacă noi, românii, nu luăm atitudine!", susţine un protestatar.

La rândul său, o protestatară îşi exprimă bucuria faţă de faptul că în ultima perioadă mii de oameni au ieşit duminicile la marşuri şi apreciază că sfârşitul acestei clase politice este aproape.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Sunt bucuroasă că lucrurile încep să se îndrepte. DNA-ul îşi face treaba, în ciuda presiunilor, iar oamenii par a se mai fi trezit. Desigur, nu e suficient să se iasă masiv numai duminică, după care noi ne întoarcem la viaţa noastră, iar ei îşi continuă "programul de guvernare". Cred că s-a văzut foarte clar până acum care este acesta: asigurarea imunităţii corupţilor, indiferent de costuri.

Dacă pericolul dictaturii nu i-a mobilizat pe români să iasă în stradă, măcar perspectiva colapsului economic sper să o facă într-un mod mai susţinut. În orice caz, sfârşitul acestei clase politice este aproape - România se trezeşte!", spune protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne