Ziua 285. "E revoltător! Un grup de penali incompetenţi au acaparat România şi acum ne subjugă"

Politicienii de la putere sunt incompetenţi, mint şi manipulează populaţia, în timp ce distrug stabilitatea economică a ţării şi lovesc cu sălbăticie în pilonii democraţiei, au acuzat protestatarii #rezist, care îi cheamă pe români alături de ei la proteste.
Protest
Protest (Epoch Times)

Asistăm la asaltul final! Coaliţia PSD-ALDE încearcă din răsputeri să împingă ţara spre dictatură, astfel că românii trebuie să ia atitudine şi să iasă în număr mare în stradă pentru a opri dezastrul care se prefigurează, au tras un semnal de alarmă, sâmbătă, 'rezistenţii' din Piaţa Victoriei, reveniţi pentru o nouă seară de protest în faţa Guvernului.

"Corupţii atacă pilonii democraţiei! Vor să subjuge justiţia pentru a nu mai avea cine să îi tragă la răspundere şi vor să dea cu economia de pământ pentru ca mediul de afaceri să fie dependent de stat. Vor să îţi ia pensia din pilonul II, pentru ca să nu ai un viitor liber, să depinzi tot timpul de stat. Să depinzi de un mafiot ca Dragnea. Să depinzi de mafia politică. E lugubru români ce sunt în stare să facă penalii ăştia. Au pus mâna pe putere cu un vot de 17% dintre români (o nimica toată) şi acum bagă taxe şi impozite, preţul la energie şi carburant a explodat, cursul euro este la maxim istoric, patronatele şi sindicatele sunt revoltate, mediul de afaceri e răvăşit şi stă în nesiguranţă, doctorii, profesorii, pensionarii sunt scârbiţi de ce primesc de la PSD", a declarat un tânăr.

Protest
Protest (Epoch Times)

Potrivit protestatarului, celebrul program de guvernare PSD, "scris de un nene care ştia powerpoint - Darius Vâlcov", a fost doar "o minciună", "i-au manipulat pe oameni, şi-au bătut joc de încrederea cetăţenilor".

"Ăştia nu sunt politicieni, sunt un grup de penali incompetenţi care au acaparat România şi acum ne subjugă. Mint şi manipulează, folosesc uneltele mass-media ca să ţină sub control câteva milioane de români, în timp ce ceilalţi îi văd şi sunt şocaţi ce tip de oameni avem la conducere. E ca pe vremea lui Năstase şi Iliescu, avem nişte siniştri la putere. Nu putem închide ochii la aşa ceva. Este revoltător. Hai peste ei români", a precizat tânărul.

La rândul său, un alt manifestant a remarcat că nu asta este România în care vrea să-şi crească copiii.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Nu vreau să am în funcţii publice oameni certaţi cu legea, oameni fără caracter şi fără coloană! Dar nu am nimic din cele spuse mai sus! În schimb o să le avem noi toţi pentru că anul ăsta, PSD a reuşit să ne trezească şi asta se poate vedea în Stradă şi din numărul acţiunilor civice şi umanitare! Am cunoscut numai oameni frumoşi şi deştepţi, şi asta îmi dă încredere că vom reuşi împotriva lor, a politicienilor care trăiesc în bula lor! Suntem obligaţi să luptăm împotriva celei mai proaste guvernări, guvernarea PSD! Ne vedem în Piaţă!", a afirmat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne