Ziua 284. "Dragnea a luat România ostatică. Singura soluţie, o nouă revoluţie!"

"Revoluţiile" PSD-ului, fie ele în materie fiscală sau în Justiţie, pun ţara pe butuci, avertizează protestatarii, lansând un nou apel la mobilizare.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii au revenit la Guvern pentru a 284-a seară consecutiv de la adoptarea OUG 14, indignaţi că România e tot mai aproape să se transforme într-un "Dragnistan", la cheremul unui politician care-şi imaginează că poate face tot ce vrea în ţară şi din ţară.

Deja mediul de afaceri e pus la zid, iar Justiţia este sub asaltul final căci ceea ce îi mână pe politicienii la putere nu este binele cetăţeanului ci dorinţa de înavuţire şi de a scăpa de puşcărie cu orice preţ. Pentru ca acest lucru să se oprească trebuie să se iasă în stradă masiv, cred protestatarii reveniţi la guvern.

"Dragnea a luat România ostatică. Mediul de afaceri este acum pus la zid şi executat. Justiţia este sub asediul final. Patronatele, sindicatele, întreg mediul de afaceri şi cetăţenii sunt revoltaţi şi au ieşit în stradă. Singura soluţie care să ne scape de acest mizerabil de politician este o nouă revoluţie. Nu mai merge cu proteste paşnice români, ăştia de au puterea acum nu sunt politicieni, sunt o grupare mafiotă ce nu ţine cont de nimic. Când toată lumea le spune că nu fac bine ceea ce fac ei distrug România în continuare. Nu aveam de-a face cu incompetenţa ci cu voinţa lor de a subjuga România.

Nici măcar nu se sinchisesc să acopere silniciile pe care le fac. Râd în faţa oamenilor, mediului de afaceri, justiţiei şi îi iau peste picior. Asta nu este politică ci o bătaie de joc de la nişte penali ce au capturat acum puterea. Nici măcar nu au oamenii în spate. Din cei 3,6 milioane ce au votat PSD acum îi mai susţin probabil mai puţin de 1 milion de senili bătrâni. Nu mai au nimic decât puterea şi dorinţa lor de a face din România Dragnistan, sărăcie şi control ca în Teleorman. Hai peste ei, români. Nu are cine să îi apere. America, Europa, toate marile puteri care contează nu îi susţin. Au ieşit cu toţii cu mesaje împotriva acestor corupţi şi aşteaptă ca tu să reacţionezi. Acum este momentul. Hai să mergem un milion peste ei. Hai să le batem la uşă. Hai să vadă că sunt nişte nimicuri în faţa poporului român", a declarat un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt participant la protest lansează şi el un apel la mobilizare, reamintindu-le românilor că este timpul să se mişte dacă vor o schimbare.

"Şoferul Nicolae le cere românilor informaţi, să nu mai proteste? Păi este singura pârghie a cetăţeanului în acest moment să vă poată da câteva palme! Secretara ne arată că nici măcar acea funcţie nu trebuia să o ocupe, dar dacă Daddy o iubeşte....
Leul este în cădere liberă, dar sigur Tăriceanu nu vede asta că el nu are rate! Avem parte de cea mai proastă guvernare! Şi pentru că ne-am săturat, vom sta tot în stradă şi duminică avem un drum până la PSD! Dragnea, sper să ne aştepţi acolo! Va aşteptăm şi pe voi în Piaţa Victoriei de la ora 18:00", spune tânărul.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne