Ziua 278. „E măcel! PSD vrea să instaureze totalitarismul corupţilor. Hai să îi trimitem în Siberia!”

Corupţii ies din nou în faţă cu legi menite să le permită furtul din banii românilor şi subjugarea totală a Justiţiei, au acuzat "rezistenţii" din Piaţa Victoriei, care fac un apel la mobilizare generală pentru a opri "măcelul" ce se anunţă în Parlament.
Protest
Protest (Epoch Times)

Românii trebuie să iasă în stradă altfel vom pierde viitorul nostru democratic, iar PSD va instaura totalitarismul corupţilor, au tras un semnal de alarmă sâmbătă, din Piaţa Victoriei, protestatarii #rezist, reveniţi din nou în faţa Guvernului pentru a cere o schimbare fundamentală a modului în care se face politică în ţara noastră.

"Trăim asaltul final asupra justiţiei. Noile legi sunt menite să destabilizeze puterile în stat prin eliminarea preşedintelui din procedurile de numire a procurorilor şefi şi subjugarea politică a justiţiei. Praguri pentru abuz şi eliminarea abuzului în serviciu sunt iar luate în discuţie. E măcel! Corupţii ies iar în faţă cu legi care să le permită furtul din banii tăi iar justiţia să devină mută, oarbă şi surdă. Române, nu sta cu mâinile în sân! Dacă nu te alături Rezistenţei o să pierdem viitorul nostru democratic şi PSD o să instaureze totalitarismul corupţilor. Au eliberat violatorii şi tâlharii din puşcărie împreună cu corupţii lor şi acum vor să bage protestatarii în locul lor în puşcărie. Noile legi propuse permit poliţiei (politice) să bage în închisoare pe oricine strigă împotriva lor. Este de neînchipuit ce vrea să facă penalul ăsta de Dragnea", a declarat un tânăr.

Protestatarul i-a avertizat pe români că ne îndreptăm cu paşi grăbiţi spre "totalitarism", acum este momentul "să ne unim cu toţii" şi să "descătuşăm România de corupţie".

"Vedeţi voi dragii mei, suntem pe ultima sută de metri înainte de totalitarism. Este acum sau niciodată. Hai să ne unim cu toţii, români! Hai să descătuşăm România de corupţie! Hai să nu permitem să ne fure în continuare, hai să nu le mai permitem să ne omoare copiii, fraţii şi bătrânii prin spitale, hai să îi trimitem în Siberia, de acolo de unde au venit. Maşinăriile lor de propagandă au început iar să mintă, au zis că iar este activ Soros (oricine ar fi el), că preşedintele a ieşit din nou în scenă, că serviciile fac ce fac. Hoţul fură şi strigă hoţul. Ăştia sunt, nişte hoţi fără scrupule, manipulatori, gata să facă orice, dar absolut orice ca să îţi fure banii tăi şi viaţa ta şi apoi să scape. Ba mai mult, vor să apară şi la televizor şi pe scene politice ca salvatori ai României, în timp ce ei măcelăresc justiţia, îngroapă economia, măresc preţurile la carburant şi energie şi deviază România de la parcursul ei european, parcursul ăla prin care corupţii trebuie eliminaţi", a precizat tânărul.

La rândul său, un alt protestatar a atras atenţia că românii sunt pur şi simplu revoltaţi de modul în care coaliţia PSD-ALDE înţelege să conducă ţara.

"Astăzi, împreună cu colegii de la Corupţia Ucide, Insistăm şi Rezistenţa am împărţit flyere în Bucureşti în care anunţam protestul de mâine. Mulţi dintre oamenii cu care am interacţionat erau foarte numulţumiţi de modificările care vizează legile Justiţiei şi s-au arătat şocaţi şi de această graţiere în masă (referire la legea recursului compenasatoriu, care va duce la eliberarea a aproximatv 4.000 de deţinuţi - n.r.). La fel de îngrijoraţi şi socaţi sunt şi de aşa-zisa "Revoluţie fiscală" promovată de Guvern. Noi suntem pregătiţi să stăm în stradă până când vor înţelege ca ţara nu este a lor, ci este ţara noastră, a românilor. Mâine vom participa, cu mic cu mare, la toate protestele din ţară", a afirmat manifestantul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne